Megszűnhet ilyen módon a fitymaszűkület?
Sziasztok
Lett egy barátnőm, akivel vagyok olyan szerencsés hogy napi szinten szexelünk és egyre tágabb lett a fitymám, míg legutóbb megíjedtem mivel úgy húztam ki hogy teljesen hátracsúszott. Félelmembe nem figyeltem meg mennyire szorítja de mivel januárban voltam dokinál aki kiírt körülmetélésre(végül konferencia miatt lemondta és még nem pótoltuk) és 3 ujjal szemből visszahúzta, nem a legkönyebben de nem is nehezen nekem is sikerült.
Létezik hogy kitágulna vagy hanyagoljam a szexet nehogy hátraszoruljon?
Köszönöm a válaszokat.
Fitymaszűkület így nem múlik el, de neked kell érezned ezt ernyedten és erekcióban. Olyan fitymaszűkület is létezik, hogy a makk alatt szorítja a véráramlást és ezt hívják paraphimosisnak vagy spanyolgallérnak. Erekcióban nézd meg, hogy mi a helyzet a fitymafékkel is. Ha az sem feszül és a makk nem "bólogat", akkor valóban a helyzet javult.
Kicsit érthetetlen is, hogy miért akart a doki rögtön körülmetélést. Alapvetően semmi bajom nincs azzal a beavatkozással, de azért nem kell mindenkinek rögtön azt javasolni végleges megoldásként.
Szerencséd volt, hogy vissza tudtad húzni. Ha hátraszorul, azt az állapotot parafimózisnak hívják és mivel rontja a makk vérellátását, azonnal orvoshoz kell vele fordulni.
Inkább várd meg a műtétet, hogy ne legyen gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!