Sok egymásnak ellentmondó infót találok a neten és nem tudom gond-e van nálam. Az a problémám hogy nyugalmi állapotban a péniszemen a fityma hátrahúzódik viszont mereven alig vagy abszolút nem. Ez problém? 16/F
Figyelt kérdés
febr. 20. 16:12
1/6 anonim válasza:
Probléma
Tornáztasd óvatosan, akár meleg vízben ülve.
2/6 anonim válasza:
Ezzel kapcsolatban nem tudom mi lehet ellentmondásos.
Normális esetben könnyedén hátra lehet húzni a fitymát mereven is. Amennyiben ez nem sikerül, akkor nem normálisan működik, tehát gond van.
Urológust kell felkeresni a szűkület mértékétől függően fog javaslatot tenni, hogy mi a teendő.
Lehet elég lesz krém és nyújtás, lehet bemetszés, de lehet hogy metélést fog javasolni.
3/6 anonim válasza:
Szerintem az a legtutibb, ha beszélsz szüleiddel/bárkivel akivel ilyesimt tudsz intézni és meg is lehet beszélni vele. Az internet népétől hallhatsz ezer s egy dolgot amiből te magad nem fogod tudni, hogy melyik a jó számodra.
4/6 anonim válasza:
3-ast tovább folytatva: amit én tennék helyedbe: menj el dokihoz szülővel/gondviselővel és amennyiben szerinte menthető krémmel tornával, tegyél meg mindent ami tőled telik. De ha korrekciós beavatkozást ajanl akkor inkább szedesd le (metéltetsd körül) hidd el, nem fogod megbánni.
5/6 anonim válasza:
Igen, ez gond, mert lankadtan is és mereven is hátra kellene tudnod húzni. Beszélj a szüleiddel és keressetek fel egy urológust!
6/6 anonim válasza:
Urológusnak meg kell mutatni, aztán kiderül, hogy mit lehet tenni. Ha körülmetélésre kerülne sor, az sem a vilag vége.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!