Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Prosztatagyulladás esetén...

Prosztatagyulladás esetén addig nem lesz normális merevedésem amíg el nem múlik valamilyen szinten?

Figyelt kérdés
Jelenleg nem megy se a szex, se a maszturbálás akármennyire is erőltetem. Egyszerűen levagyok kókadva. Plusz még pszichésen is kezdek megőrülni,hogy most ilyen állapotba vagyok. Urológián antibiotikumot irtak azt kell szednem még 3 napig.
jan. 4. 09:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, 2 napja kaptálrá gyógyszert, és azóta itt minden nap kérdezel. A sebnek be kell gyógyulnia. Most, hogy leírtad a követ, gondolom az felsértett valamit a távozásakor. Mire beszedted az össze gyóyszert, addigra talán lesz változás, de ki kell várni. Próbálgatni lehet, ha fáj, úgyis abbahagyod. Úgyis akkor lesz rendes merevedésed, ha mársemmi nem fáj. Türelem. Előbb vagy utóbb minden seb begyógyul. Ha nem, akkor vissza az orvoshoz.
jan. 4. 12:00
 12/19 A kérdező kommentje:
Rendben bocsi, csak ez a rohangálás a wc-re és néha feleslegesen kicsinál már, mármint maga az inger
jan. 4. 17:56
 13/19 A kérdező kommentje:
Visszamentem urológushoz, felírt egy újabb adag antibiotikum kúrát. Nem sokkal vagyok előrébb
tegnap 16:24
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Részvétem. Az a baj, hogy a seb, amit a veseköved okozott, olyan helyen van, hogy nem is látni. Engem például tavaly orbánccal befektettek a klinikára, hogy vénásan adhassák be a gyógyszert 6 óránként. Reméljük, hogy lesz javulás. Jobbulást kívánok.
tegnap 16:58
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ki kell várni a gyógyszer hatását.Ehhez napok kellenek.
tegnap 17:22
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bátorító szavakat, de már attól padlót fogtam hogy lassan a szexuális életem is a béke segge alatt van. De szerencsére megértő a feleségem. Viszont nem picit idegesít hogy reggeli merevedésem is alig van mostanában, a szexről meg nem is beszélek.
tegnap 17:45
 17/19 A kérdező kommentje:
*béka
tegnap 17:47
 18/19 anonim válasza:
100%
Prosztatagyulladás nagyon lassan javul. Antibiotikumok nagyon lassan hatnak rá. Türelem jó lesz.
tegnap 17:50
 19/19 anonim ***** válasza:

Kisviragu fuzike ,nyirfa nyarfa,aranyvesszo tea minden nap es a prosztatadbol elmulik a gyulladas. Kb 2-3 heten at idd reggel este egy bogrevel.

Tapasztalat.

ma 00:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!