Prosztatagyulladás esetén addig nem lesz normális merevedésem amíg el nem múlik valamilyen szinten?
Előtte minden rendben volt vagy már voltak korábban is problémák ?
Korod ? Dohányzol ? Túlsúlyos vagy ?
Ezek mind negatívan befolyásolják a keringést és okozhatnak merevedési gondokat.
32 éves vagyok, sose dohányoztam, és talán 3 kiló plusz súly lehet rajtam.
Előtte minden rendben volt.
Szerintem ne vegyél semmit. Ha az antibiotikum után is változatlan a helyzet akkor kérdezd meg az orvost aki kezelt, hogy mik a további lépések.
Fogalmam sincs, hogy segítene-e vagy rontana rajta egy ilyen kúp de én nem kísérleteznek a helyedben.
" Jelenleg nem megy se a szex, se a maszturbálás akármennyire is erőltetem."
Na ezzel aztán végképp eltudod rontani a helyzeted.
Miért kell erőltetni???
Majd, ha meggyógyultál, érdemes valami prosztataműködést támogató kúrát tartani. Ezerféle készítmény van, de akár külön is beszerezheted egy-egy ilyen agyonreklámozott tabletta lényegi hatóanyagait.
Ha viszont igazán minőségi összerakott cuccot akarsz venni, ajánlom a Calivita-tól a ProSTP-t, nekem anno egy urológus javallta megelőzésre, mikor mondtam neki, mennyire érzékeny a hidegre az alfelem. De készülj fel, hogy nem olcsó, viszont nem is egy kávéház a Saballóval meg a többivel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!