Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Van ilyen még valahol?

Van ilyen még valahol?

Figyelt kérdés

Pénisz color doppler vizsgáltra küldött a magánorvosom, de a belvárosi orvosi centrumban kb 4-5 hónap a várólista, mert havonta 1x van ilyen náluk. Tudtok még olyan magán intézetet, ahol csinálnak pénisz color doppler vizsgálatot? Neten keresgéltem, de vagy sima uh csinálnak vagy azon a területen nem végeznek doppler vizsgálatot.

Merevedési problémám van, feláll, de nem marad úgy, kamagrával sem, ezt elmondtam az orvosnak is, ezért vénás szökés alapos gyanújával küldött erre a vizsgálatra (kiáramlik a vér, nem marad benn, amikor kellene).

Köszönöm, ha tud valaki segíteni.

tegnapelőtt 17:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha az agy szexuális központját nem éri kellő nagyságu szexuális inger nem is fog.
tegnapelőtt 21:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Éri inger, lovagló pózban is lenankad a szerszám, miközben a melle az arcomban van. Még 30 sem vagyok, impotens sem vagyok, az erekció létrejön, csak nem marad meg még kamagrával sem. Ezért fordultam magánorvoshoz.
tegnapelőtt 22:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Mennyi ideig marad még több mint 1perc mert akkor nem szökik ki vér
tegnap 14:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát az a baj, hogy van, hogy pl akarok egy képet csinálni róla, ahogy áll, mire ellövöm a képet, már kezd lankadni, húzok rajta feláll, mire lefotózom, megint lankad. Egyszerűen nem képes úgy maradni, ezért mentem orvoshoz.
tegnap 14:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Ahh értem rád irok
tegnap 18:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!