Hogyan fogyjak úgy, hogy nem vonok meg magamtól minden "tiltott" ételt/szokást?
Figyelt kérdés
Közel járok 20-as éveim végéhez és egy ideje feltűnt/zavarni kezdett, hogy lett egy kis hasam .
176cm vagyok, 82kg.
Alapvetőleg jó a kondícióm, van rajtam izom bőven, viszont ott van a hasam... És egy nagyon minimális szinten a mellem (nem tudom Férfiként ez valid kijelentés-e :D)
Viszont dohányzom, időnként sörözöm/borozok...
Tehát, mit tegyek, hogy le tudjak menni úgy 73-74kg-ra , úgy , hogy nem változatok radikálisan az életvitelemen?
tegnap 18:38
2/4 Sanyi2025 

válasza:

Nem kell változtatnod semmin, csak kevesebbet enni.
(Persze ha változtatsz, akkor egészségesebben és gyorsabban fogyhatsz, de alapvetően csak csökkentened kell a kalóriabevitelt.)
3/4 anonim 

válasza:

Ahogy a kettes írja. Mehet ugyanaz csak kevesebb. Meg kicsivel tobb zoldseg es feherje hogy a kevesebb mellett ne legyél éhes
4/4 anonim 

válasza:

Kalóriadeficit és egészségesebb életmód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!