Ez vajon HPV lehet?
Figyelt kérdés
Kb 10 évvel ezelőtt volt HPV-m, a doki 3 db apró kinövést fagyasztott le rólam. Azóta tünetmentes voltam, most mégis feltűnt 1 db apró ugyanilyen kis kinövés, kb 1 mm.
Lehet mástól is, vagy megint emiatt van ott?
Legutoljára vagy 7 éve voltam másik nővel, az is csak orál volt. Azt követően csak a barátnőmmel, aki azóta is ugyanaz. Ő eddig nem panaszkodott hogy, valami ne lenne rendben nála. F39
tegnapelőtt 11:19
1/5 anonim 

válasza:

Nekem is van kb kb 1 mm-es v mi,de én nem foglalkozom vele már régóta.
2/5 anonim 

válasza:

Lehet hogy az. Ugyanis ha a szervezeted legyengül pl, akkor ki tud újulni a betegség, mert a szervezetből nem tűnik el soha.
3/5 A kérdező kommentje:
Legyengült a szervezetem, mert január-februárban jól meg voltam fázva, sokáig. Talán emiatt lehet?
tegnapelőtt 11:52
5/5 anonim 

válasza:

Lehetséges. Mindenképpen fordulj vele orvsohoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!