17 évesen a péniszem merev állapotban 14,3cm normalis?
Figyelt kérdés
177cm 65kg sportos testalkatu vagyok átlag merev állapotban 14,3cm. nemtudom miért de van amikor a 15is eléri de az ritka. Nem vagyok megnyugodva a mérettel kapcsolatba és arra lennék kíváncsi fog e még nőni és hogyan lehet elősegíteni a növekedést, valami étel vagy életmóddal?tegnapelőtt 21:31
2/12 anonim válasza:
Azt nem tudhatjuk hogy nő-e még valamennyit, de a jelentősebb növekedésen jó eséllyel már túl vagy. A méreted felnőttek között is átlag körül van már, így nincs miért aggódnod.
4/12 anonim válasza:
Igaza van a második válaszolónak: nincs azzal semmi baj, ha jó formájú és a hosszához arányosan megfelelő a vastagsága.
5/12 anonim válasza:
Nem lehetne hogy az ilyen péniszes makkos kérdéseket külön kategóriába teszik, nem ez de van itt most a listában még egy csomó másik. Mert olyan hülyén néz ki 2 influenza meg 3 depresszió meg egyéb betegség között az ilyen, aminek a fele tuti troll.
6/12 anonim válasza:
5
10 éve vagyok az oldalon, 10 éve nem változtattak rajta semmit. Nem most fogják elkezdeni.
9/12 anonim válasza:
Miért ne lenne normális? Egyébként nekem 14 éves koromtól nem nőtt egy milimétert sem, viszont olyan 20-21 éves koromig láthatóan nőtt vastagságban. És ami teljesen fura még, hogy állva nem nőtt, de míg tinikoromban nagyon pici volt lankadtan, 20 éves koromra a lankadt méretem is egész férfias lett úgymond, és vaskos, 10-11 cm-től nem megy jobban össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!