Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Egyszer sikerül egyszer nem....

Egyszer sikerül egyszer nem. Miért ? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Együtt vagyunk és minden tökéletes. Viszont minden 2-3. Alkalommal nem sikerül elmennie a páromnak. Illetve olyankor szex közben akár többször is lelankad. Pedig érezhetően élvezi és mégis.

Ha sikerül is 1-1,5 óra szex után amivel nincs is probléma, ha sikerülne neki.

Azzal nincsen baj, hogy esetleg nem kíván.

jan. 5. 10:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Emberből van. Kimerült, tele van a feje a napi gondokkal, elfarad közben. A vilagon semmi gond nincs vele
jan. 5. 10:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha kézzel csinálod neki, vagy ő próbálja magának csinálni, akkor sem?
jan. 5. 10:27
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
STD szűrésre zavard el.
jan. 5. 13:09
 4/7 A kérdező kommentje:

Első, ő is ezt mondja amit el is fogadtam csak egy idő után mégis elgondolkoztam rajta mi lehet a baj.

Kézzel csinálom is fenn áll ez, arról pedig nem beszél mivan ha magának csinálja.

Utolsó, szexuálisúton terjedő betegsége meg biztosan nincs, illetve semmi tünete sincs tehát kizárnám.

jan. 5. 14:13
 5/7 anonim válasza:
55%
Talán túl sokat vagy túl gyorsan veri magának és ahhoz van szokva. Szokjon hozzá hogy lassabban verje és minél ritkábban.
jan. 6. 00:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

"Kézzel csinálom is fenn áll ez, arról pedig nem beszél mivan ha magának csinálja."

Úgy értettem, ha szex után befejezi ő saját magának, úgy hogy cicidre élvez pl vagy valahova. Vagy ezt nem próbáltátok?

jan. 6. 07:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem próbáltuk
jan. 7. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!