Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért járnak a férfiak prostituáltakhoz? Legalizálnátok a prostitúciót?
Figyelt kérdés
jan. 2. 11:56
21/26 anonim válasza:
16-os vagyok. "...de az élet nem konstans méznyalás." Ezt a dumát lopom :) Én szoltam! :)
22/26 anonim válasza:
Mert nincs asszony, olyan asszony mint a prostituált hölgy.
23/26 anonim válasza:
20: értsd már meg hogy legális a prostitúció, mit nem értesz ezen? :D
24/26 anonim válasza:
#23: Bocs de a bizonyos feltételek mellett nem büntetendő és a legális között óriási a különbség.
Legális nyilvános házak kellenének, ahova be mehet a NAV, az ÁNTSZ és bármilyen vicces is de a Fogyasztóvédelem. (bár ezeket épp átszervezték századjára, lassan lóf@sz sincs)
25/26 anonim válasza:
24: én inkább úgy mondanám, hogy a prostitúció legális, de mellette létezik néhány járulékos dolog, ami nem legális, pl. a kerítés, adócsalás, tiltott helyen végzése, stb., de maga a prostitúció alapból teljesen legális.
26/26 anonim válasza:
Ez is olyan mint az összes válalkozás. Van legalisan csinalja és van aki feketézik.
Nyilván a színvonal is más.
Aki válakozasban csinalja az álltalában maszőr is. Rendesen papirokkal. De ő megkéri az árát a dolognak.
Aki feketén tolja az meg,nem biztos,hogy párizsis kenyére telik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!