Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért járnak a férfiak prostituáltakhoz? Legalizálnátok a prostitúciót?
Figyelt kérdés
jan. 2. 11:56
11/26 anonim válasza:
8. Hogyan érted a prostitucio liberalizálását? A legálishoz képest mi a különbség????
12/26 anonim válasza:
Mielőtt megnősültem, aaért imádkoztam, hogy már bárki bármennyi pénzért, akárhogy nézzen ki, de már venné el a szüzességem. Akkor még Kádár apu diktatórája volt, nem voltak prostik. Most meg már nem is akarok az impotenciámmal dicsekedni. Amíg fiatal és szép voltam nem kellettem senkinek, most már nekem se kell senki.
15/26 anonim válasza:
#14 Csak egy fiatal gyerek nem tudta, hol keresse őket. Ha a piros lámpás házak még meglettek volna, könyebb lett volna rájuk találni. Vidéki vagyok. A kollégák húztak, Budapesten a tanfolyam alatt menjek el a Rákóczi térre.Ami azt illei, énszívesebben kezdeményeztem volna tartós kapcsolatot.
16/26 anonim válasza:
Én nem sokszor mentem el prostihoz. De a helyzet az, hogy mozgássérült vagyok. Bottal járok. Azt hiszem ezzel mindent elmondtam....
17/26 anonim válasza:
#17 Dr. House pl nagyon szexi volt a botjával.
18/26 anonim válasza:
16 vagyok, a 17 -nek mondom. Egyébként az a vicc, hogy amikor beszélek az állapotomról, itt a neten azt szoktam mondani, hogy olyan a járásom, mint Dr. House járása. Szóval igen, így könnyebben megértik az emberek.
19/26 anonim válasza:
Szerintem 3 fő oka van.
1. Vadászösztönből. Otthon van minden, de szereti próbálgatni a lányokat házasság után is.
2. Rossz házasságban él, egy fél élet munkája benne van a családi házban, gyerekek vannak, asszony jól főz, de nem ad pinát, vagy havi kétszer csak odatolja a seggét este az ágyban és közben telefonozik.
3. Nem jön össze párkapcsolat betegség, kinézet, természet miatt és nincs más lehetőség hogy hús-vér nőt öleljen.
Valahol mindegyik szomorú, de az élet nem konstans méznyalás.
20/26 anonim válasza:
Én legalizálnám és adóztatnám. Jelenleg nagyon sok strici nyúlja le a pénzt, ha legális lenne kevésbé kéne a lányoknak félniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!