Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nőkhöz szólnék... Mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőkhöz szólnék... Mennyire van igény a férfi prostituáltakra? Mi lenne a fontos? Mi lenne az elvárás?

Figyelt kérdés
Csak a nőket kérdezem és akinek igénye lenne... Tudjátok anonimban nem látszik a név...
dec. 29. 18:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
54%
Te tényleg nevetséges vagy! N
dec. 29. 18:06
 2/16 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem van igény. Sok nőnek vannak olyan vágyai, amiket a férjével/pasijával nem tud/nem akar/szégyel megélni.

Elvárás: ápolt legyen, ne mondjon csúnya szavakat, ne beszéljen sokat.

37/N

dec. 29. 18:08
 3/16 anonim ***** válasza:
37%
Nőknek semennyire. A kisujjamat kell,hogy megmozdítsam és van pasim. A férfiprostik szolgáltatásait a melegek szokták igénybe venni
dec. 29. 18:08
 4/16 anonim ***** válasza:
35%
Igény van rá most is, de nem a legszebb nők fognak jelentkezni. Fel tudnál állni egy 30-40-es szakadtabb nőre? Én nem..
dec. 29. 18:18
 5/16 anonim ***** válasza:
70%

Középkorú nők biztos fizetnek fiatal jó testű srácoknak

De egy 10-en 20-on 30as csaj nem fog azé fizetni hogy valaki ki nyalja megdugja

N30

dec. 29. 18:19
 6/16 anonim ***** válasza:
85%

Biztos van rá igény, csak elég kevés. Azért a nőknek jóval könnyebb partnert találni. Nyilván kérdés mennyire kielégítő egy alkalmi dolog.

Férfi prostinak a lényeg nyilván a kitartó merev farok és hogy ne legyen tíz perces.

dec. 29. 18:21
 7/16 A kérdező kommentje:
Nos 4 es én csak 29 vagyok és pont úgy látom hogy a középkorosztályú nők azok akik tudják hogy mit akarnak az ágyban és el is veszik persze ez egyén függő.... Volt 45 éves partnerem is... Teljesen rendben volt, kívűl és belül is valamint olyan rohanó világot élünk hogy ennek élhető dolognak kellene lennie szerintem...
dec. 29. 18:33
 8/16 A kérdező kommentje:
3 as olvasd el a megjegyzést is... Köszönöm...
dec. 29. 18:34
 9/16 anonim ***** válasza:
46%

Persze hogy van rá igény aranyom

Bözsi mama (78)

dec. 29. 18:37
 10/16 A kérdező kommentje:
Bözsi Mama 60/h :D
dec. 29. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!