Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagnál jobban nézek ki, de pár darab like-nál többet nem kapok társkereső appokon?
Nem nagyképűségből, de tudom, hogy az átlagnál jobban nézek ki, 10es skálán egy 7es vagyok. Magasság, testalkat stb átlagos női elvárások kipipálva.
Viszont ezeken az appokon szó szerint 5-6 likeot tudok összegyűjteni maximum. Azok is általában a legrondább nőktől.
Tudom, hogy hatalmas ego boost a nőknek ezen appok használata, meg a férfiak 90%-a verseng a nők alsó10%-áért, de akkor is kicsit értetlenül állok ez mellett. Vannak ismerőseim akik ott ismerkedtek meg a párjaikkal..
Nem lehet, hogy kicsit túlértékeled magad mégis?
N
2 opció van
1. a megnyilvánulásoddal van gond a bemutatkozódban, ha van ilyen azokon az app-okon
2. az a 10/7..az inkább csak 10/4
Sajnos nem nézel ki az átlagnál jobban.
Nyilvan ismerosok, par jofej lany, anyu azt fogja mondani, de kb ezek az appok az egyetlen valoban kegyetlenul oszinte merteke hogy lecsekkold mennyire nezek ki jol.
Hidd el nem a vilag eskudott ossze ellened hanem pont abba az atlagba tartozol akiket nem fognak a lanyok atlag felettinek gondolni.
Én nagyon sok lájkot kapok, míg a nálam sokkal jobb nő barátnőm alig. Az ok szerintem abban van, hogy amit ő jónak talál magáról fotót, az szerintem nem jó. Nem ronda a fotóin, csak valami hiányzik, talán a kisugárzás, a lazaság, nem tudom. Amikor én csináltam róla egy fotót ahol épp lazán nevetett, az nem tetszett neki, de kitette , es özönlöttek a lájkok. Az más kérdés, hogy nem érezte önazonosnak es leszedte, most megint nincs neki senki.
A másik ami ok lehet, hogy a férfiak nem csak a szép arcot és csinos alakot keresik. Azt IS. De ha valakin látszik, hogy életvidám, pozitív, azzal szívesebben lennének akár rövid-, akár hosszútávon. És az életvidám, laza es értelmes nők között is sok a szép es csinos. :) Amikor valakin a mosoly mögül is görcs jön át, arra inkább nem dobnak lájkot.
A harmadik, hogy nem feltétlenül a széparcú, vagy a vékony jön be nekik. Le vagyok döbbenve, hogy a duci, lógó mellű (has aljáig) barátnőmnek mennyi jó pasi hódolója van. Mondjuk ő tele van önbizalommal, és sokat nevet, jó a dumája, tájékozott, és szexuálisan aktív.
Egyszóval, a kipipálható külső nem minden, csak egy jó alap. A siker máshol van.
Attól még, hogy anyukád és a nagynénéd szerint te vagy a leghelyesebb fiú, a környéken, ez még nem tükrözi vissza a valós szépségedet...
Azt mondod, hogy 10ből 7 pont vagy. Melyik 10es skála alapján? Hány nő 10es skálája alapján állítottad fel önkéntesen ezt a statot?
Valójában te hasraütéssel belőtted magad 7esre egy hasraütés skálán, ami a Te fejedből pattant ki...
És mivel a szépség eléggé szubjektív dolog, merem állítani, hogy rondább vagyok mint te (mert engem nem hajt a megfelelési kényszer) mégis van egy gyönyörű nőm.
Te, azért nem találsz párt, mert te a társkeresőkön vergődsz lájkokért és önigazolásért, és hülye mindenki aki nem tart jó pasinak.
És ez az a vergődés ami miatt te Valójában az "átlagos" kategória vagy a nők szemében, tehát egy gyenge 6os vagy egy erős ötös, azon a bizonyos "tízes skálán" és ez teljesen független attól, hogy napi Hány órát töltesz szépítgetéssel
Szerintem te gondolsz többet magadról
2. tippem meg az, hogy bénák a képeid.
ha élőben jól megy, flörtölnek veled a nők, akkor ez a 2. opció a valóság. Ha viszont még szemezni se nagyon szoktak, akkor sajnálom, de tényleg ronda vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!