Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nőkhöz szólnék... Mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőkhöz szólnék... Mennyire van igény a férfi prostituáltakra? Mi lenne a fontos? Mi lenne az elvárás?

Figyelt kérdés
Csak a nőket kérdezem és akinek igénye lenne... Tudjátok anonimban nem látszik a név...
dec. 29. 18:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%
2-esnek válaszolva ha a pasid/férjed nem tud kielégíteni akkor az a megoldás hogy megcsalod? Hagyd el, válj el ha neked ez fontos. De egy undorító dolog a megcsalás. És most lehet adni az álszentet hogy de ez nem olyan. De ez olyan!
dec. 29. 18:50
 12/18 A kérdező kommentje:

11 ellenérvelek egy kicsit, nem vitázok csak ellenérvelek...

A férje nem tudja megadni neki azt az érzetet hogy Egy Prostituálttal Szexel, mert ő egy férj pár

És már önmagában a dolog hogy prostituált az egy izgató dolog a nők számára...nem mindenkinek de a többségnek szerintem...

dec. 29. 18:52
 13/18 anonim ***** válasza:
80%
Vitatkozás helyett menjetek fel a "jó" lányok oldalra, azon belül fiúk, csak heteroszexuális és olvashattok beszámolókat nőktől, tehát van olyan hölgy, aki igénybe vesz ilyen szolgáltatást.
dec. 29. 19:15
 14/18 anonim ***** válasza:
80%
Pont ezt akartam írni, utolsó. Van ilyen és lesz is. Viszont amelyik férfi ilyennel akar foglalkozni, annak nem elég jól kinéznie, jó mérettel rendelkeznie, sokáig bírnia, de mindent kell tudnia a női testről, kényeztetésről. Amelyik nő átlag dugást akar, annal ott a férje. Ilyen helyen kiemelkedőt kell tudni nyújtani.
dec. 29. 20:30
 15/18 anonim ***** válasza:
59%

Pasi vagyok (megspóroltam neked egy privit), de volt egy ffi prosti ismerősöm. Szóval ja, létezik a dolog. Annyi volt "csak" a titka, hogy egy fiatal, magas, sportos, nagyon jóképű srác volt, verhetetlen mosollyal, megfelelő intelligenciával, stílussal, jó humorérzékkel. Megvolt a stílusa, jó volt a beszélőkéje, de egy nagyon szegény családból származott, ezért (meló helyett, de nem török felette pálcát) idősebb nők kitartottjaként szedte össze a tandíjra és a napi betevőre valót.

Szóval kérdező ha kuncsaftot akarsz akkor első körben vonzó legyél egyben a nőknek. Amíg ez nincs meg addig nem lesznek kíváncsiak arra mi van a gatyádban.

dec. 29. 20:54
 16/18 anonim ***** válasza:

1-es miért lenne nevetséges a kérdés? Hiszed vagy sem? A rosszlányok hu-n is rengeteg pasi hirdet, mert van erre igény….

(A félreértések elkerülése végett mondom, hogy én egy hetero férfi vagyok és nem hirdetek a Rosszlányok hu-n csak tudom, hogy van ilyen. Mivel megnéztem)

jan. 1. 14:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Azok a ferfiak bu*ik, nem noket keresnek
jan. 1. 17:10
 18/18 anonim ***** válasza:
Azok között a férfiak között vannak heterok, mondom, nézd meg az rl-en.
jan. 1. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!