Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tud sok férfi ellenállni a prostituáltaknak?
Ellenálnak.
Sokakaknak nincs pénzük ilyen szórakozásra.
Több olyan férfit ismerek aki soha nem volt prostinál és pl én sem voltam. Na most akkor mi van?
Miért hiszik azt a nők, hogy aki férfi az automatikusan prostikhoz jár és fizetne a szexért?
Itt az erkölcsökről nem érdemes beszélni. Leginkább azok járnak, akik másképp nem jutnak nőhöz, vagy azok, akiknek nincs ideje/energiája egy kapcsolatra, de igényeik vannak.
Aztán persze olyanok is vannak, akik nem mernek, vagy nincs pénzük, ezért nem járnak. 😃
Erkölcs... az alkohol is károsít mégis megisszuk :)
Hogy miért járnak prostihoz az emberek, a leggyakoribb ok mert:
- otthon nincs szex, az meg alapvető testi igény;
- máshogy nem tudja megoldani a szexet;
- olyan speciális vágyai vannak, vagy olyan kaliberű nőt keres akit nem tudna máshogy felcsípni;
- van pénze és így a legegyszerűbb.
"de én most a maradék százalékról beszélek, ők miért teszik meg ezt, amikor sokszor tudják nem erkölcsös dolog a legtöbb esetben, remélem így érthetőbb "
Személyes erkölcsi problémák nem annyira jellemzőek. Aki prostihoz jár, az ezt többnyire ugyanolyan szolgáltatásnak és biznisznek tekinti, mint hogy fizetsz a fodrásznak hogy megcsinálja a frizurád, vagy hogy fizetsz a masszőrnek, hogy jól meggyúrjon. Helytelennek inkább csak az tartja, aki a kapcsolata mellett, a másik háta mögött csinálja, vagy aki nagyon nyomoronc körülmények közt dolgozó prostival érintkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!