Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tud sok férfi ellenállni a prostituáltaknak?
Van amelyikkel a seggemet nyalatom. Van amelyik mélytorkozik.
Jelenleg nincs senkim de ha lenne akkor tőle nem kérnék popónyalást.
Ez meg üzlet.
20# ahogy mondod, be ül a kocsiba hozzád, vagy be visz az erdőbe.
Gondolom így télen inkább kocsi.
Menj ki Ócsai útra. Meglepő mennyien megállnak nekik, jönnek mennek a férfiak.
A nők is szeretik, ha kinyaljuk a popó lyukukat, ha állandó partnered lenne, akkor tőle is nyugodtan kérhetnéd.
Volt egy csajom, aki baromira élvezte a popó nyalást, eleinte én nem csináltam neki, és úgy vezetett rá, hogy neki ez kellene, hogy az első 3-4 szex során kinyalta az én fenekem, ma már ő nem csinálja mert én nem igénylem, de Ő igényli és én így csinálom neki.
18 évesen te már prostikhoz mész? :DDDD úristen.. nekem első bnőm nem volt még akkor, az komoly
ne kövessétek srácok a példáját.. ez az egész priistizás beteges! és az onlyfanse-es "16 évesek töltik fel a meztelen tartalmakat" féle dolgot meg be kéne tiltani ahogy van! hová lesz így a társadalom?
Szerencsére nem te szabod meg, h mit kövessünk :)))
Csak egy pillanatra gondolkodj el azon, h ma ezen a húspiacon, ebben a versenyhelyzetben, ami jellemzi a z generaciot, mennyire nehez nőhöz jutni akkor, ha külsőleg nem ütöd meg a szintet..
"és az onlyfans-es "16 évesek töltik fel a meztelen tartalmakat" féle dolgot meg be kéne tiltani ahogy van!"
Remélem, nem mondok vele újat, hogy 16 évesekről készült meztelen tartalmak megosztása jelenleg is be van tiltva és több év börtön jár érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!