Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért járnak a férfiak prostit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért járnak a férfiak prostituáltakhoz? Legalizálnátok a prostitúciót?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 11:56
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Így is legális ha ki tölti a vállalkozóit q nő

Azért járnak mert inkább megveszik a puncit minthogy otthon könyörgögjenek érte mert fáj az asszony veje Advillal is

tegnapelőtt 11:57
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Fejfájós az asszony azé járnak
tegnapelőtt 11:58
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal egyszerűbb könnyebb megoldás nem kell fűzni a csajt/nőt ha csak simán szexet akarsz ez is csak 1 szolgáltatás mint bármi más pl: telefon, masszázs, mozi, fürdő vagy bármi más nem kell utána semmit csinálnod csak haza menni és éled a világod.
tegnapelőtt 12:10
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Mert szeretek b@szni is keményen néha, amit otthon nem lehet l.
tegnapelőtt 12:11
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
A prostitúció legális.
tegnapelőtt 12:19
 6/26 anonim ***** válasza:
65%
Mert annyira taszító jellem vagyok a nők számára, hogy csak igy jutok puncihoz. Igyekszem kordában tartani magam, minél ritkábban. Egyrészt pénztárca, másrészt mindig másikhoz, mert a prostinak is lerí egyből, hogy valami nem stimmel nálam és a következő alkalom megalázó lenne számomra. Tutira emlékezne, mert azért nem vagyok egy semmilyen kinézetű, csak kiül az arcomra a defekt. Nem tudok maszkolni.
tegnapelőtt 12:24
 7/26 anonim ***** válasza:
96%
Hogy megéljék a vágyaikat akkor is, amikor nincs kivel. Miért ne járnának? Én harmincas nőként sokkal korrektebbnek gondolom azt, hogy egy férfi prostituáltakhoz jár, levezeti a szexuális energiáit, esetleg még újat is tanul, mint azt, hogy ötven éves koráig is szűzen a mami szoknyája alatt siránkozik, hogy neki még semmi nem jött össze és emiatt lelki és mentális beteg emberré válik. Olyan sok példát látni erre ezen az oldalon. A qrvázó férfiak legalább tesznek valamit.
tegnapelőtt 12:25
 8/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! A második kérdésemet nem jól írtam. A legalizáció helyett liberalizációt akartam írni.
tegnapelőtt 12:29
 9/26 anonim ***** válasza:
20%
A prostikat nem tekintem egyen erteku nonek a tobbivel. Undoritonak talalom a foglalkozasukat! 37/f
tegnapelőtt 12:48
 10/26 anonim ***** válasza:
92%
Nem kapok meg mindent otthon, pénzért viszont igen.
tegnapelőtt 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!