Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek a nudizmusró...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a nudizmusról? Szerettek meztelenkedni?

Figyelt kérdés
Szerintetek milyen a nudista helyzet itt Magyarországon? Voltál már ilyen helyeken? Én amondó vagyok, több ilyen hely kellene, ahol az emberek szabadon megélhetik a meztelenségüket, és felfedezhetik a testüket. Csak sajnos prűd társadalom vagyunk. Lehetne több nudista strand, illetve nudista uszodák, és konditermek is. Csak sajnos prűd társadalom vagyunk. Milyen pro és kontra érveket tudtok felhozni? Kort és nemet is írjatok.

dec. 30. 20:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen imádom, igazi felszabadult érzést ad, olyankor minden probléma megszűnik. Csodálatos érzés. Jó időben sokat járok a természetbe így, fürdeni is. Itthon is az vagyok. F
dec. 31. 10:28
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
Én láttam egy 18 éves lányt, kopasz puncival, beszéltem is vele, nem érdekelt, hogy felállt a károm. 36/f
dec. 31. 17:12
 23/27 anonim válasza:
100%

Itthon szinte mindig ruha nélkül vagyunk.

Szoktunk járni naturista szaunába is, ott is kellemes a légkör. Sokkal felszabadultabb, mint a fürdőruhás

tegnapelőtt 16:22
 24/27 anonim ***** válasza:
75%

Nekem semmi ellenvetésem, bár magamat illetően nem érzem azt a nagy lazaságot, hogy muszáj átöltözésnél több időt felszabadultan meztelenkedjek. De nyilván megvan ennek is az élménye, ha valaki felszabadultabb típus, szóval hajrá!

A meztelenséggel, mint természetes állapot, azért ne áltassátok magatokat, egész biztosak lehettek benne, hogy pl. a fehér ember a fagyos égövön már előbb ruhában volt, minthogy kievolucionálódott volna.

Valószínűleg nem csak a hozzáállás meglehetősen prűd, hanem nem is igazán van erre széles körben lehetőség Magyarországon. Mégis milyen lehetőségről hall az átlagember, ha netán egyszer az életben elgondolkozik ezen? 1. Bűnözőktől és hajléktalanoktól hemzsegő bizonytalan folyóparti susnyás lerohadt, felhagyott ipartelepek mögött. 2. Utazzál fél napot, gyalogolj még nyolc kilométert, és még fizessél is vastagon, hogy valaki a saját nevére íratott tóhoz odaengedjen? Ez lenne itt a nagy nanturalista kultúra? Én amúgy is nehezen képzelném el magam ilyen helyen, de hát ez se fog abba az irányba lökni, hogy esetleg mégis...

Meg itt is írja valaki, hogy nem nézik jó szemmel az egyedül állókat. Uram bocsáss, nekem sincsen nőm, és nem is hemzseg körülöttem olyanféle baráti társaság, aki ilyen helyre kimenne. Így meg is kaptam a választ, ha kimennék, eleve nem megyek, de ha kimennék, én lennék a perverz leselkedő. Hát jó, még egy ok, hogy mért nem fogok ilyen helyre látogatni.

tegnapelőtt 18:41
 25/27 A kérdező kommentje:
De felnőtt embereknél miért olyan nagy cucc a meztelenség? Abban egyetértek, hogy nem gyerekeknek való, ebben nincs köztünk vita. De felnőtteknél lehetne természetes. Meg akik nevetnek rajta, meg hihihi-haha, röhörésznek... Mi olyan vicces ebben? Óvoda... A meztelen test szabadságot ad, legális keretek közt. Sok meztelen, pucér ábrázolás van. Egy izmos, kidolgozott meztelen test igenis lehet esztétikus.
tegnapelőtt 18:51
 26/27 anonim ***** válasza:

Azzal kicsit vitatkoznék, hogy gyerekeknek nem való. A Sziki naturista kemping oldalán a képeket végignézve rengeteg gyerek van jelen. Ha normálisan van kezelve a dolog akkor rendben van.

Az, hogy valakinek miért vicces, arra talán az lehet a magyarázat, hogy ugye ritkán van az ember meztelenül közösségben. Van, aki a fürdőszobáján kívül sehol sem meztelenkedik. Vagy lehet hogy zavarban van és azért nevet.

tegnapelőtt 18:56
 27/27 A kérdező kommentje:
26# Senki sem meztelenkedik nyilvánosan. A nudista strandok viszont tudtommal erre valók. Arról meg nem a naturisták tehetnek, hogy ott is lehet 1-2 degenerált, aki fotóz, videózza a többieket. Szerintem az olyan sokkal inkább egy perverz barom, aki meztelen embereket fotóz illegálisan, mint aki szeretne egy kicsit pucérkodni egy erre elkülönített helyen. Mert előbbi árt másoknak, megkárosít másokat, míg az utóbbi senkit nem zavarna. A prűd mentalitás többek közt emiatt a rosszindulatú degeneráltak miatt van.
tegnapelőtt 20:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!