Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a nudizmusról? Szerettek meztelenkedni?
Itthon szinte mindig ruha nélkül vagyunk.
Szoktunk járni naturista szaunába is, ott is kellemes a légkör. Sokkal felszabadultabb, mint a fürdőruhás
Nekem semmi ellenvetésem, bár magamat illetően nem érzem azt a nagy lazaságot, hogy muszáj átöltözésnél több időt felszabadultan meztelenkedjek. De nyilván megvan ennek is az élménye, ha valaki felszabadultabb típus, szóval hajrá!
A meztelenséggel, mint természetes állapot, azért ne áltassátok magatokat, egész biztosak lehettek benne, hogy pl. a fehér ember a fagyos égövön már előbb ruhában volt, minthogy kievolucionálódott volna.
Valószínűleg nem csak a hozzáállás meglehetősen prűd, hanem nem is igazán van erre széles körben lehetőség Magyarországon. Mégis milyen lehetőségről hall az átlagember, ha netán egyszer az életben elgondolkozik ezen? 1. Bűnözőktől és hajléktalanoktól hemzsegő bizonytalan folyóparti susnyás lerohadt, felhagyott ipartelepek mögött. 2. Utazzál fél napot, gyalogolj még nyolc kilométert, és még fizessél is vastagon, hogy valaki a saját nevére íratott tóhoz odaengedjen? Ez lenne itt a nagy nanturalista kultúra? Én amúgy is nehezen képzelném el magam ilyen helyen, de hát ez se fog abba az irányba lökni, hogy esetleg mégis...
Meg itt is írja valaki, hogy nem nézik jó szemmel az egyedül állókat. Uram bocsáss, nekem sincsen nőm, és nem is hemzseg körülöttem olyanféle baráti társaság, aki ilyen helyre kimenne. Így meg is kaptam a választ, ha kimennék, eleve nem megyek, de ha kimennék, én lennék a perverz leselkedő. Hát jó, még egy ok, hogy mért nem fogok ilyen helyre látogatni.
Azzal kicsit vitatkoznék, hogy gyerekeknek nem való. A Sziki naturista kemping oldalán a képeket végignézve rengeteg gyerek van jelen. Ha normálisan van kezelve a dolog akkor rendben van.
Az, hogy valakinek miért vicces, arra talán az lehet a magyarázat, hogy ugye ritkán van az ember meztelenül közösségben. Van, aki a fürdőszobáján kívül sehol sem meztelenkedik. Vagy lehet hogy zavarban van és azért nevet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!