Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mertek rottyantani a palitok előtt?
Figyelt kérdés
Nem kulázni, hanem fingani. Korral!tegnap 00:32
1/8 anonim válasza:
Simán fingottam bármelyik pasim előtt
Mostis rotyogok ha férfi társaságom van
Én vagyok itthon
Meg én nem fogok bélcsavarodást kapni mert jajj lányok nem finganak
Bár anyumék 37 évet éltek le együtt úgy egymás melett hogy direktbe nem fingottak egymás előtt.
Kor.30
2/8 anonim válasza:
nekem lelombozó lenne,tróger dolognak tartanám ha előttem csinálná,egy lány/nő ne legyen közönséges ha lehet.
3/8 anonim válasza:
2es akkor te se rotyogj
Majd persze mindig kiszaladgálunk wc-re meg még a házból is fingadozni
4/8 anonim válasza:
Szerintem szexi, en peldaul elveznem, ha egy no rafingana az arcomra
5/8 anonim válasza:
Ha egy kapcsolatban a felek nem olyanok, mint Shrek és Fióna, akkor az annyit is, amiről a kérdés szól. :D
6/8 A kérdező kommentje:
Annyit is mi? 😃
ma 10:53
8/8 A kérdező kommentje:
Aranyér? 😃
ma 12:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!