Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mekkora péniszre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mekkora péniszre mondjátok hogy "kis cuki"? És a kis cuki is elég? Írjatok kort is.

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 19:53
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Nincs az a pénisz, amire a cuki jelzőt használnám.
tegnapelőtt 20:17
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
Sosem neveztem kis cukinak. Nem vagyok magam ellensége, hogy ettől a szótól valóban kis bébi puha cukivá zsugorodjon.
tegnapelőtt 20:30
 3/6 cinderella_ ***** válasza:
91%
A kicsi az nem cuki. A cukit arra lehet mondani, ami tetszik is. 🤔
tegnapelőtt 20:38
 4/6 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem a lankadt vérpéniszre.
tegnapelőtt 21:37
 5/6 he84 ***** válasza:
41%
Én nem szoktam ezt használni péniszekre, még a barátom péniszére se mondok ilyet soha, mert azért cukinak nem cuki. Akkor már inkább szoktam néha mondani viccből rá, hogy virsli, avagy slag, néha kis cukkolásből és jó értelemben megmosolyogtatja, ugyanis jól tudja, hogy viccből és kis cukkolásból mondom, olykor bóknak is szánom egy kicsit.
tegnap 00:07
 6/6 anonim ***** válasza:
41%

Pasi farjáta nem mondjuk azt hogy cuki ezt megtanultam

Életemben először mikor először láttam érintettem akkor meglepett hogy milyen finom selymes bársonyos Ott a bőr .

És ennek az érzettnek az érzése miatt jött ki az a számon hogy De jó de cuki már ( az a puha bababőr jutott eszembe)

Na és ott kész elvesztettük a pasit kinyírtam minden kedvet érzéd és úgy lelomboztam hogy hiába próbáltam menteni a helyzetet hogy nem úgy értettem

De emberünk megsemmisült

Teljesen úgy értelmezte hogy a a farka mérete lett lecukizva

tegnap 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!