Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért mondjátok lányok egy 12 cm-es péniszre, hogy kuki, mikor sok felnőtt férfinek is ekkora?
Figyelt kérdés
okt. 17. 19:07
1/12 anonim válasza:
Na jo. Akkor a kedvedért kijelentem, hogy a 12cm-es az nem kuki hanem fütyike. (Egyébként semmi bajom a 12cm-essel. Neked mi bajod van vele?) Nem tudom neked mi van, de miért foglalkoztatnak a kukik és a fütyikék?)
2/12 anonim válasza:
Nevezhetjük bárhogy. Min változtat? Úgy jobb elfogadni a 12 centit, ha ipari rombolónak hívjuk?
4/12 anonim válasza:
Pénisz és kész. A kis mell is mell nem pedig gyerek cici, a 12 centis pénisz is pénisz, ne bántsunk senkit. Azt meg mindenki eldönti hogy mi tetszik neki, mi az igénye. Azért mert valakinek kevés a 12 centi, vagy valakinek nem tetszik a kis mell vagy a saláta punci akkor keressünk hozzánk való partnert, attól ne szóljuk le az illetőt, mert lehet van akinek elég a 12 centi vagy a kis mell. Mindenki hagy lehessen boldog 🙂
5/12 anonim válasza:
Valahogy csak ide büfögitek ezt a pöcs méregetést, de nem lesztek előrébb vele úgy sem.
Már ezerszer le lett írva hogy azt kell használni ami van.
6/12 anonim válasza:
A csávók mondják csak ezt hogy lehúzzanak a szintjükre! Egy értelmes lány egy rossz szót nem szól, legrosszabb esetben ha nem vagy elég neki akkor valami indokkal lassan elhagy, de meg nem fog bántani akkor se. A való életben csajozz, lesz csaj akinek elég, akinek nem az se fog beszólni ha rendes vagy amúgy 🙂
7/12 anonim válasza:
#4 és #6 véleményét osztom maximálisan. Nekem nőként kicsi a mellem és nagyobbak a kisajkaim (szerintem ez a saláta mint olyan borzalmasan degradáló) mégsem mondott soha egyetlen egy partnerem sem minimálisan sem negativat a testemre. A saját önelfogadásomban pedig pont egy három éves kapcsolatomban fejlődtem a legtöbbet ahol a pertneremnek 13 cm volt a penisze és ő azon szorongott, én meg a saját adottságaimon. 🤷🏻♀️ Ezek csak testek, senkinek sem egyforma, kinek ilyen kinek olyan alakú. Az ember a lényeg aki ebben a testben él, sokkal többet nyom a jó kommunikacio (szexről is) meg az, hogy megértsük egymást és működjön a kémia.
8/12 anonim válasza:
Nekem sokkal nagyobbra mondja a barátnőm azt hogy kuki…. Nem 12-re nem tudom én sem hogy miért
10/12 anonim válasza:
Nem tudom, nem hiszem, egyszerűen csak úgy hívja mindig
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!