Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, volt már rá példa,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt már rá példa, hogy betegeskedő (influenza stb..) pasit kényeztettek szájjal és még le is nyeltétek végén neki? Ha igen, mi volt pontosan a szituáció?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 20:07
1 2 3
 1/27 NemFogodKitalálni ***** válasza:
90%
Férjem beteg volt, influenzás, lázas. Állt neki, én leszoptam. Mi mást akarsz még tudni?!
tegnapelőtt 20:09
 2/27 cinderella_ ***** válasza:
31%

Az ilyen férfit nyöszögve tudom elképzelni a kanapén, levegő után kapkodva. Nem álló farokkal.

Ki írja ki ma ezeket a lenyelős baromságokat?

tegnapelőtt 20:13
 3/27 anonim ***** válasza:
52%
Nem. Ha a párom tényleg beteg, akkor nulla a libidója.
tegnapelőtt 20:13
 4/27 NemFogodKitalálni ***** válasza:
93%

Nem kell lepontozni. Nem azt írtam, hogy rendszeres dolog. Egyszer volt ilyen. Beteg volt, lázas. Elmentem egy 15 percre boltba, majd hívott telefonon, hogy mikor megyek már. Siettem haza, ő pedig bent várt az ágyban ruha nélkül. Kielégítettem szájjal, aztán ment vissza aludni. A 3 év alatt egyetlen egyszer fordult ilyen elő. Miért kell lepontozni? Miért annyira hihetetlen?!

tegnapelőtt 20:22
 5/27 anonim ***** válasza:
57%
Tinikapcsolat, besurrantam a betegen fekvő barátomhoz a szülei tudta nélkül. Rosszul volt de a libidója nem lett alacsonyabb. Én még gondoskodónak is éreztem magam attól hogy megtettem neki.
tegnapelőtt 21:09
 6/27 anonim ***** válasza:
79%
Nem volt ilyen. Amikor a párom beteg, akkor a halálán van.
tegnapelőtt 21:14
 7/27 anonim ***** válasza:
37%
Vágnám is ki, ha elmennék otthonról, ő meg felhívna, hogy siessek már, mert kell egy szopás, majd elmenne aludni, miután a számba geczizett, lol.
tegnapelőtt 23:06
 8/27 NemFogodKitalálni ***** válasza:
45%
#7: pontosan az ilyenek miatt tart a magyar házasságok nagy része ott ahol.
tegnapelőtt 23:26
 9/27 anonim ***** válasza:
42%
Igen, felháborító, ha egy nő a kölcsönösség híve.
tegnapelőtt 23:30
 10/27 NemFogodKitalálni ***** válasza:
45%
És olyan nehezedre esik néha megtenni csak úgy a párodnak mindenféle viszonzás nélkül?
tegnapelőtt 23:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!