Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már rá példa, hogy betegeskedő (influenza
stb..) pasit kényeztettek szájjal és még le is
nyeltétek végén neki? Ha igen, mi volt pontosan a
szituáció?
Hány férfi nyal néha "csak úgy, mindenféle viszonzás nélkül"?
jan. 6. 23:33
Én azt nem tudom, de nem is érdekelnek más férfiak. A te párodról (már ha van…), meg az enyémről van szó. Ő is szokott néha csak úgy nyalni, vagy ujjal kielégíteni, vagy bármi. Szeretjük egymást, nem esik nehezünkre örömet okozni a másiknak, ha ő épp kívánja. Nem nagy dolog. De azért kivágni, mert “tele g*cizte” aztán elaludt? És akkor mi van?
jan. 6. 23:37
Miért nem dönthetem el, hogy én mi alapján vágnék ki valakit? Te meg azt vágnád ki, akinek nem elég nagy a phasza, mert a 13 centi "semmire nem jó, maximum pisilni", ezt más kérdés alá írtad. Kérdezem én, ez mennyivel romantikusabb hozzáállás, mint az enyém (ami nem megváltoztathatatlan testi adottságokat kifogásol, hanem bizonyos mentalitást)? Nem fogom felhúzni a páromat, majd miután én elélveztem, hagyni lógva, és tőle is ezt várom cserébe, akkor is, ha szerinted ez házasságellenes, vagy mi.
jan. 6. 23:44
Én sehova nem írtam ilyet. Hidd el, egy 12 centit jobban élvezek, mint egy 18-19 centit. Soha senkit nem szóltam még le a farka mérete miatt, mivel az olyan, amin nem lehet változtatni. Éppen ezért soha senkit nem bántottam meg, és nem is fogok ilyennel. És nem az a “házasságellenes”, hogy kielégíted-e a másikat vagy nem. Hanem arról beszéltem, hogy pont az ilyen felfogás miatt tart ott Magyarországon az összes házasság. Mert a nők többsége a férjének nem képes semmit megtenni, aztán meg ha félre lép a férj, akkor meg ő van elhordva mindennek. És de, eldöntheted, hogy mit hogyan csinálsz, ahogyan én is. Nekem nem esik nehezemre évente 2 alkalommal viszonzatlanul (vagy akár többször is) orálisan kielégíteni a páromat. Ha neked igen, akkor te ne tedd. Senki nem kényszerít,
jan. 6. 23:52
Mivel mostanában nem sokat válaszolgattam az oldalon, könnyedén vissza tudtam keresni, amire gondoltam, bocsi.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
És nem, nem mondtam, hogy semmit nem vagyok képes megtenni. Számomra az egy gáz szituáció, hogy egy pasi tartja nekem a markát egy szopásért (mert ebben a példában még csak nem is magadtól jutott eszedbe), aztán le vagyok szarva, igen, én sem csinálok ilyet fordítva. Nem kell félteni tőlem a férfiakat, vagy aggódni, hogy mellettem szenvednek a kielégítetlenségtől, mert nincs így.
jan. 7. 00:07
Csináltam 2db képernyőfotót, hogy értsd, miről beszélek:
Ezen azt írja: NemFogodKitalálni válasza
[link]
Ezen pedig azt, hogy: a te válaszod
[link]
Van egy másik felhasználó az oldalon ugyan ezzel a névvel…
Értem, elhiszem. De nekem ez nem esik nehezemre, megteszem neki.
jan. 7. 00:11
Nem lehet 2 felhasználónak ugyanaz a neve, nem engedi az oldal, hogy egy már foglalt névvel regisztráljon valaki. Én is tudok olyat csinálni, hogy nyomok egy screenshotot egy kommentemről, amikor be vagyok jelentkezve, majd kijelentkezek, és akkor már nem lesz odaírva, hogy "a te válaszod". Ennek már nem sok köze van az eredeti témához, tudom, de ne bullshitelj már, kérlek, inkább mondd azt, hogy időnként trollkodsz, vagy valami.
jan. 7. 00:20
Figyelj, nem fogok és nem is akarok neked bizonygatni semmit. Én is úgy tudtam, hogy nem lehet 2 ugyan olyan nevű felhasználó. De ezek szerint lehet. Én is meglepődtem először, amikor egy kérdés alatt láttam a “nevemet”. Gondolkoztam, hogy én ehhez nem is válaszoltam, meg hogy lehet, hogy látom a saját nevemet. Van egy másik ilyen nevű felhasználó, és van egy tippem, hogy ki az. Egyszer kb 2 hónapja kivételesen válaszoltam egy ilyen mérettel kapcsolatos kérdésre, majd rám írt egy felhasználó a mérettel kapcsolatban. Lényeg a lényeg, a végén ignoráltam már egyéb okokból, ami elég rosszul érintette, és szerintem így akar velem ki*szni, hogy az ilyen méretes kérdések alá az én nevemmel ír hogy megalázzon. De igen, eléggé eltértünk a témától. Viszont 2009 óta vagyok az oldalon, SOHA nem trollkodtam a 16 év alatt. Mindig megpróbálok segítő választ adni, vagy ha olyan a kérdés, normálisan válaszolok, ahogyan erre a kérdésre is. Viszont soha nem trollkodok. Van életem, nem itt fogom magamnak szerezni az örömöt.
jan. 7. 00:30
37 foknál a legtöbb az életéért küzd
Ha komolyan valóban beteg egy férfi akkor kvázi használhatatlan
Nem áll fel neki
Amelyiknek meg feláll az nem beteg igazán
Azért egy influenza nem olyan mint egy nátha meg köhögés
Utóbbival még simán szoptató és dugni is lehet
jan. 7. 02:07
18 akkor látod így amikor úgy nyitod meg a kérdéseket hogy azt hiszed h be vagy jelentkezve közben nem.
Ahogy bejelentkezel és vissza mész ugyan arra a kérdésre már azt látod hogy "a te válaszod"
Az a baj hogy annyira próbálod hülyének és ostobának nézni az embereket hogy még Te magad is elgiszed és még vagy arról győződve hogy igaz amit leírsz kitalálsz.
Ez is csak annak a jele h túl sok szabadidőd van.
jan. 7. 02:16
További kérdések: