Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők elvárják igénylik hogy az uruk párjuk megkefélje őket?
Ha nem csinál ezekből folyamatos problémát akkor nem. Ha ehelyett a megoldást keresi pl kicsi a libidó, de kényeszteti a nőt ha nőnek nagyobb és a fiú is szeretné. Akkor nem muszáj neki se dugnia és a nő se marad kielégetlenül.
Vagy túl romantikus.. vannak nők akinek tetszik de ha mégis olyannal vagy akinek nem de azon kívűl szeretitek egymást. Akkor mondjuk találhattok olyan napokat( pl szerda vasárnap) amikor mindketten kicsit a romantikára helyezitek a hangsúlyt a többi nap meg kevésbé.
Amúgy a rózsát meg az amerikai filmes kliséket én se szeretem, meg a műbeszédet. Amúgy ha valakinek magától jön és nincs benne annyi műseg szerintem nem zavaró és pozitív érték mint sem rossz dolog.
Túl pici... nem csalnak meg ha van köztetek kommunikáció és odafigyjeltek a másikra.
Bár nem voltam pici kukis pasival. De vannak módszerek amivel lehet ezt is egyensúlyba hozni. Meg a jó szex nem csak a farokról és a punciról szól...
Szóval inkább ahelyett, hogy megoldhatatlan problémának gondolod ezeket csak gondolkozz azon hogyan tudnád megoldani és már maga hogy ezen gondolkozol reális keretekkel (szóval nem fizetsz be farok hosszabítasos műtétre meg nem nézel praktikákat hogyan lehet hosszabb) vonzóvá tudja tenni a férfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!