Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet férfiaknál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet férfiaknál késleltetni azt hogy ne pár lökésre menjen el?

Figyelt kérdés
Beszélgettünk róla a férjemmel hogy mi lehet az oka mert ez így nagyon kevés, az orális pedig már engem nem hoz lázba, még ő ugye azzal próbál először kielégíteni. Otthon csinálható trükkök is érdekelnek. Van erre egy torna tudom csak nem indult mert kevés volt a létszám. Bár el nem tudom képzelni hogy csoportosan hogy lehet ezt csinálni.
tegnap 01:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Amikor kúr téged, fogod a farka tövénél és közepes erővel elszorítod neki, így ingert veszít a pénisz, de erekciót talán nem és nem durran el hamar.
tegnap 01:17
 2/13 anonim ***** válasza:
78%

Akaraterő. Ennyi. Ja, és nem az a lényeg mit mond, hanem hogy mit csinál.

Például el lehet menni pszichológushoz, urológushoz, vagy pszichiáterhez.

Férfi válaszoló

tegnap 01:33
 3/13 anonim ***** válasza:
98%
Esetleg húzzon gumit, az szorít és csökkenti az ingert.
tegnap 01:36
 4/13 anonim ***** válasza:
43%

#3 nem mindenkinek szorít. Lehet a kérdezőnek annyira nincs szerencséje, hogy korai magömléses és még kicsi is 🤭

Mert ez így szokott lenni. De akkor már inkább metéltesse körül magát, és ha már ott van köttesse el a herevezetékeit

tegnap 01:39
 5/13 anonim ***** válasza:
71%

Sok gumi méret van

Amúgy meg semmit, ez adottság. Tudtad mibe hazasodsz

tegnap 03:06
 6/13 anonim ***** válasza:
64%
Ezt sosem értem. Ha férfiként én irányítok akkor nem megyek el ha nem akarok. Lökök, lassítok, pihenek ... ez bármeddig húzható, max lekonyul, de az fél óra feletti.
tegnap 04:06
 7/13 anonim ***** válasza:
9%
Keress mást. Vicc kategóriás a férjed.
tegnap 06:58
 8/13 anonim ***** válasza:
82%
Milyen gyakran elégíted ki? Mert ha 1-2 hetente élvez el, és közben nem is recskázik, és másképp sem elégíted ki, akkor minden férfi pár lökéstől elmegy. Ami nálam még sokat segített, hogy sokat bírjam, az a hosszú előjáték, nem egyből durr bele. Addig, hogy a barátnőm is tocsogjon a nedvességtől, akkor nem szorít annyira, hogy azonnal jöjjön az inger.
tegnap 07:00
 9/13 anonim ***** válasza:
86%

Amikor tini volt és játszott a nudlijával, akkor kellett volna gyakorolnia, de lehet, hogy most is lenne eredménye.

Próbáljon meg 2-3 naponta önkielégíteni, és gyakorolja a késleltetést. Amikor érzi, hogy nem sokára elmegy, ne ingerelje tovább. Utána megint kezdje a polírozást, aztán szünet lankadásig.

Ha így megy, dugás közben is gyakorolhatjátok: amikor már kezd jó lenni neki, megálltok, kihúzza, és ha csökken az inger, vissza dugja. Később ugyanez, csak ne vegye ki, hanem álljatok meg. Egy idő után már fogja bírni 5-6 percig is a menetet, ha minden jól megy.

tegnap 07:46
 10/13 anonim ***** válasza:
58%
Gyakorlás gyakorlás és gyakorlás szexejetek sokat és hozzá fog szokni más nincs de ahogyan fentebb írták ez adottság én sem bírom 1sö körben sokáig kb 2-5p de a következő kör már jobb ott van 10p is
tegnap 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!