Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehetne késleltetni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne késleltetni anélkül, hogy előtte elélvezek?

Figyelt kérdés

Van egy olyan kínos gondom, hogy korán elélvezek a barátnőmmel való szexuális együttlét során. Punciba kicsit tovább bírom, kb 2-3 perc, de a popójába ha beteszem neki és tolok rajta párat máris elsültem.

Nagyon gáznak érzem, hogy nem tudom kielégíteni sehogy a szex során, mert olyan gyorsan jövök, hogy bármit teszek ellene, nem bírom visszafogni. Pedig volt, hogy szex közben a késleltetés miatt gondoltam már felhőkre, fákra, de hiába... annyira ingerli a péniszem, hogy végem.

A feneke pedig még előbb kivégez, az még szűkebb sokkal. Létezik erre valami gyógymód? Mert az oké, hogy nagyon kívánom és szexi, izgat az egész, de szerintem már kóros. Orális szexnél is ha bekapja és ránt rajta párat azonnal elélvezek. Gondolkodtam, hogy előtte kiverem, de ez nagyon pocsék megoldás. Viszont az meg már nem olyan kellemes ha élvezés után csinálom közvetlen, mert akkor lehet tovább bírnám, de érzékeny a farkam és fáj.

2023. nov. 1. 18:31
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
tanuld meg a magmegtartást. google segít benne. de meg kell érte dolgoznod
2023. nov. 1. 19:00
 2/5 anonim ***** válasza:
61%
Nálam egy olyan nő oldotta meg ezt a problémám, hogy szinte minden nap szexeltünk, volt hogy többször is, és egymás után is többször. Volt egy csaj akivel reggel 8-tól, du. 4-ig szexeltünk, és 6-7 menetet nyomtunk le. Az első gyorsabb volt, de az azt követőek már nem.
2023. nov. 1. 19:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha szempont, hogy a barátnödnek is haladjon az élvezés felé akkor miért dugod a végbelét? (Ne mondd, hogy ott jobb neki mint a punciban!)
2023. nov. 1. 20:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Azért, mert élvezi. Plugot is hord általában és kéri hogy tegyem be.
2023. nov. 1. 20:13
 5/5 anonim ***** válasza:
100as viagrát vegyél be
2023. nov. 2. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!