Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám késleltetni/elhúzni a szexet?
Már kicsit kezdem unni, hogy itt vagyok 23éves, és egy átlagos menet 5percig tart nekem... nagyon kivételes eset az, amikor tovább tart, és ez már 5éve így megy, akárkivel fekszek le.
Nincs esetleg erre valami jól bevált késeltető tabletta, vagy késleltető koton? Semelyiket sem probáltam még, és nem tudom mennyire lehetnek beváltak.
Vagy mi az amivel érdemes lenne próbálkoznom?
En is ilyen voltam, ez fejben dol el plusz rutin. Ne hagyd hogy a masik kezdje a szajaval, te kezdd el orallal. Majd ha felizgult, berakod, mikor mar erzed hogy fel perc mulva elmesz, kiveszed es nyalod, ujjazod. Kozben a nore figyelsz, marmint arra hogy neki jo legyen. 4-5 perc mulva visszarakod. Igy sokaig el lehet huzni, ha mar latod a masikon hogy nagyon kivan, akkor ne rakd vissza a farkad hanem nyald amig elmegy. Utana mehetsz te is. Az agyad megtanulja hogy ha elterul elotted egy jo no, nem kell egybol elmenni, ugymond raer.
Ezt celszeru egy allando partneren vegigvinni, mire eljutsz oda hogy 20-30 percig is tudod dongetni. Ha egy partnerrel megvan, massal sem kell a nullarol indulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!