Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak maguk miatt is vagy általában csak a nők miatt próbálják meg késleltetni az orgazmust?
Figyelt kérdés
A pasiknak mindegy lenne, hogy mikor mennek el nem ? A lányoknak kell, hogy hosszabb legyen, hogy ki tudjanak elegülni. Tehát sok férfi a barátnője miatt próbálja késlelteti.
Ugye ?
2023. okt. 16. 07:11
1/6 anonim válasza:
Én csak a párom miatt, de nincs könnyű dolgom, elég ügyes
2/6 anonim válasza:
Igen. Azért húzzuk, hogy megfeleljünk a nőknek. Még így sincsenek néha megelégedve. Emiatt egy csomó pasi frusztrált. Szerintem a legtöbben 2 perc alatt eldurrannának ha úgy hágnák a nőt, ahogy igazán szeretnék csinálni, de félnek hogy a csaj megszólja őket, gyorstüzelőnek, bénának nevezi majd. Sajnos a nőknek fogalmuk sincs, milyen teljesítmény kényszer van a férfiakon emiatt, meg arról sem hogy milyen akaraterő kell az orgazmus késleltetéséhez, főleg egy intenzív menet során.
3/6 anonim válasza:
Nem csak. Pont a spriccelés a legrosszabb az egészben. Az csak egy pillanat, és vége mindennek. Mi abban a jó? Utána jön a lelankadás. Jobb azt a kis élvezetet, ami előttte van, meghosszabbítani.
4/6 anonim válasza:
Férfiként nekem se annyira jó, ha 1 percet tart az egész menet.
5/6 anonim válasza:
mindketto
fiatal korban nyilvan elsodlegesen a parod miatt tanulod meg kontrollalni, aztan kesobb rajossz, hogy mennyivel jobb egy kicsit hosszabb szex mint egy par perces numera, utana mar magad miatt is.
6/6 anonim válasza:
Én nem csak a párom miatt szeretem elnyújtani. Egyszerűen jó dugni és minél tovább meg szeretném élni.
Az, hogy a feleségem is kedveli ezt, külön szerencse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!