Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek a nudizmusró...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a nudizmusról? Szerettek meztelenkedni?

Figyelt kérdés
Szerintetek milyen a nudista helyzet itt Magyarországon? Voltál már ilyen helyeken? Én amondó vagyok, több ilyen hely kellene, ahol az emberek szabadon megélhetik a meztelenségüket, és felfedezhetik a testüket. Csak sajnos prűd társadalom vagyunk. Lehetne több nudista strand, illetve nudista uszodák, és konditermek is. Csak sajnos prűd társadalom vagyunk. Milyen pro és kontra érveket tudtok felhozni? Kort és nemet is írjatok.

dec. 30. 20:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
82%
Aki nudizni akar az tud
dec. 30. 20:50
 2/22 anonim ***** válasza:
64%
Nem mennék ilyen helyre. Nem szeretek meztelen látni senkit. Senki ne lásson engem sem meztelen.
dec. 30. 20:54
 3/22 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon szeretem, igazi felszabadult érzést ad, olyankor minden probléma megszűnik. Csodálatos érzés. Magyarországon a helyzet nem rózsás de nem is rossz, mióta a balcsin megszűnt az északi parton az egyik kemping azzal nyilván vesztettünk de legalább egyre több fürdő szauna részlege válik majdnem (tudom nem pont ugyanaz de azért majdnem) textilmentessé. Szerintem lenne igény a többre, minden nyáron párszor járok az asszonnyal (aki amúgy prűd volna és félénk de valahogy ott mégis elengedi és felszabadul) dél1re meg berénybe is és mindig teltház van. Engem már csupán a szóló kanok meg a másik kapura játszok mennyisége zavar, nem vagyok ellenük, de egyszerűen már bántja a szememet.
dec. 30. 21:01
 4/22 anonim ***** válasza:
90%
Azt értem, hogy az emberek szabadon megélhetik a meztelenségüket ott, és ez rendben is van, de a testüket lehet nem ott kellene :)
dec. 30. 21:07
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Abszurd helyzetnek tartom, hogy bekerített, eltakart, belépő ellenében szezonban és nyitvatartási időben látható helyre kelljen több száz kilométert zarándokolnom ahhoz, hogy úgy úszhassak, ahogy nekem tetszik. Amit egyébként a komplexusoktól szenvedő embertársaim bárhol, bármikor, akár ingyen és bérmentve is megtehetnek.

Jó dolog, ha vannak helyek, ahol mentesülünk a fürdőruha viselésének kötelezettsége alól, de a természetes az lenne, ha sehol sem lenne kötelező ruhát viselni, ha nincsen rá szükség. Történetesen fürdőzéshez és hasonlóhoz nincs szükség ruhaviselésre.

dec. 30. 21:15
 6/22 anonim ***** válasza:
13%
Én sosem vágytam rá, elképzelni nem tudom, hogy nudizzak. Egyszerűen nem értem mi benne a jó, nem akarom mások testét látni, meg a sajátomat sem mutogatni, a testem meg fel tudom fedezni egyedül (meg a párommal). Semmiben nem korlátoz engem egy fürdőruha. De azzal egyet tudok érteni, hogy aki akar, annak lehetne több lehetőséget adni. Természesen úgy, hogy ezek a lehetőségek el vannak különítve, aki nem akarja ezt látni, annak ne kelljen. Talán nekem a fiatalkorúak az egyetlen, ami nagyon kérdőjeles. Én biztos nem engednék gyerekeket ilyen helyen rohangálni, mert rengeteg a perverz, és a gondolat is undorító, hogy mi járhat a fejében. Még ha ne agyj isten csinál is valamit, rossz belegondolni.
dec. 30. 21:15
 7/22 anonim ***** válasza:
93%
A meztelenség természetes állapotunk, nem kellene szégyellni. Sajnos kevés hely van hazánkban, ahol a naturisták találkozhatnak, hódolhatnak szenvedélyüknek. Szerintem sokan még maguknak sem merik bevallani, milyen nagyszerű érzés ruha nélkül lenni. Egyszerűen ki kell próbálni, milyen érzés otthon a fürdőkádban bérelni ruhában, vagy meztelenül. Óriási a különbség.
dec. 30. 21:17
 8/22 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon szeretünk naturista strandra menni sokkal szabadabb és jobb érzés! f
dec. 30. 21:28
 9/22 anonim ***** válasza:
83%
#6 megnyugtatlak, a perverzeknek, a pedofiloknak mindenhol undorító gondolatok járnak a fejükben, és nincs szükségük nudista strandra, hogy gyerekeket támadjanak meg. Ami téged zavar, azok a saját gondolataid. Nincsen semmiféle statisztika arról, hogy a nudista strand veszélyesebb hely lenne ebből a szempontból, mint bármi más. A visszaélések többsége a saját családon belül történik. Gondolom, ha meglátsz egy családot a saját otthonában, nem kezdesz el rémüldözni azon, hogy milyen undorító dolgok járhatnak az apuka vagy a nagybácsi fejében. Pedig statisztikailag ott nagyobb veszélynek van kitéve egy gyerek, mint a nudista strandon. Olyasmitől rettegsz, olyasmiről mondasz véleményt, amit nem ismersz.
dec. 30. 21:30
 10/22 anonim ***** válasza:
87%

Érdekel a nudizmus, itthon szeretek meztelenkedni és biztos jó lehet a Balatonban is egy szál semmiben fürdeni, napozni, stb...

Épp most beszélgetek itt valakivel, aki rámírt a nudizással kapcsolatban. Lehet, hogy csak egy kamuprofil, de minden üzenetében csak azt magyarázza, hogy mennyire gyakoriak a szexuális dolgok egyes nudista helyeken.

Én nem mosom össze a nudizást a szexszel, bár mindkettőt meztelenül csináljuk, de a nudi strand csak a fürdőruhamentességről szól.

- nem kell vizes fürdőruhában lenni a parton

- egyenletesen lebarnulsz

- szabadabb érzés, hogy a mindennapok bezártsága után csupaszon pihenjen az ember

Ellenben

- telefonnal bárkit lefotózhatnak

- félő, hogy valaki kinéz magának és nem puszta barátkozásból áll veled szóba.

Ki kell próbálni, utána lehetne konkrétabb véleményt írni.

dec. 30. 21:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!