Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek a nudizmusró...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a nudizmusról? Szerettek meztelenkedni?

Figyelt kérdés
Szerintetek milyen a nudista helyzet itt Magyarországon? Voltál már ilyen helyeken? Én amondó vagyok, több ilyen hely kellene, ahol az emberek szabadon megélhetik a meztelenségüket, és felfedezhetik a testüket. Csak sajnos prűd társadalom vagyunk. Lehetne több nudista strand, illetve nudista uszodák, és konditermek is. Csak sajnos prűd társadalom vagyunk. Milyen pro és kontra érveket tudtok felhozni? Kort és nemet is írjatok.

dec. 30. 20:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
18%
#9 oké, de ez egy terített asztal. Konkrétan ott van az orruk előtt a kísértés. Amelyik szülőt ez nem aggasztja, azt nem tudom megérteni. Mégegyszer mondom, felnőtt embernek a saját felelőssége, engem nem zavar, amig nem látom. De gyerekeknél más.
dec. 30. 21:49
 12/27 anonim ***** válasza:
88%

1. telefonnal bárkit bárhol lefotózhatnak; akit zavar, hogy meglátják meztelenül, az meg úgysem megy a nudira. Felőlem csináljanak azt a s*ggemről készült képpel, amit akarnak, mi bajom lesz tőle? Nem is szerzek róla tudomást.

2. bárhol előfordulhat, hogy valaki kinéz magának, és nem puszta barátkozásból áll veled szóba; statisztikailag ilyesmi sokkal gyakrabban történik bárhol másutt, mint a nudista strandon, mert ott különösen figyelnek erre.

dec. 30. 21:51
 13/27 anonim ***** válasza:
90%
#11 te nem egy pedofil fejével gondolkodsz. A pedofilnak a gyerek mindig kísértés, akármennyire fel van öltözve, és olyankor jelent veszélyt, ha kettesben van a gyerekkel és az nem tud segítséget kérni. Ami téged zavar, azok a saját gondolataid, nem a tényleges veszély. A valóság azt mutatja, hogy textilmentes helyeken nincsenek nagyobb veszélyben a gyerekek, mint bárhol másutt (sőt).
dec. 30. 21:54
 14/27 anonim ***** válasza:
86%

Igazad van, mindkét esetben.

Nem azt írtam, hogy ez így is történik, csupán mástól hallott elbeszélésből. Lehet, hogy én informálódtam rosszul, sőt szinte biztos.

Annyiban viszont vitatkoznék, hogy szerintem más ember engedély nélküli fotózása ruhában sem helyénvaló. Másfelől a naturista strandok sokkal intimebb helyek, hiszen mindenki meztelen.

Tényleg nem voltam még ilyen helyen, de egyszer mindenképp kipróbálom majd. Remélem, hogy valóban pozitív tapasztalataim lesznek.

dec. 30. 21:58
 15/27 anonim ***** válasza:
87%

#14 az akaratom ellenére rólam készült meztelen fotó akkor hátrányos a számomra, ha én azt gondolom, hogy hátrányos. Ha nem érdekel, akkor miféle kárt tud nekem okozni?

Az meg, hogy "mennyire gyakoriak a szexuális dolgok egyes nudista helyeken", lehet, hogy igaz, "egyes" nudista helyekre. Mint ahogy másutt is előfordul, hogy szexelnek az emberek, nemcsak "egyes" nudista helyeken. Vannak kuplerájok, swingerklubok és hasonlók, ahol (legalább is a szex megkezdéséig) ruha van az embereken. Mégse azonosítjuk a ruhaviselést a szexuális dolgokkal csak ezért. Összességében egy nudi strandon kb. ugyanaz van, mint egy textilesen, csak nem kell fürdőruhát viselni.

dec. 30. 22:06
 16/27 anonim ***** válasza:
0%
Aki nudista, az mutogat, miközben elvet talál hozzá. Egyszer voltam nudistastrandon. Láttam meztelen embereket. Fúj, de láttam egy 19 éves lányt is..meztelen..rohantam a vízbe qrvára felállt a faxom. Ennyi, és ez nem ideológia. Ha vki otthon, strandon meztelen az qrvára tudja, hogy a másik nem ennek örül. Mert ez a normális, nem az ideológia.
dec. 30. 22:12
 17/27 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom, hogy a nudista strandon az embereket körülöttem mi motiválta, hogy oda mentek. Szeretnek meztelenül fürdeni, vagy "mutogatnak"? Csakhogy ezen sose rugóztam még. Mint ahogy egy textiles strandon se kezdek el agyalni azon, hogy a többiek tényleg fürdőzni jöttek, vagy csak mutogatni a testüket (aminek 95%-át ugye ott is lehet látni, most a tangabugyi és hasonlók nemlétező takarásáról ne is beszéljünk). Nem a sikeres emberek ismérve azon morfondírozni, hogy mit gondolnak mások. Amíg tudnak viselkedni, addig felőlem azt gondolnak, amit akarnak. Úgyse tudom meg, mit gondolnak, akkor meg minek izgatom magamat miatta. (Álló farok nem túl gyakori a nudin, de textiles strandon is előfordul.)
dec. 30. 22:22
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
Persze senki sem tud semmit. Vannak, aki szerint a nagy csöcs a felnőttség, vannak, akik a kis cicket szeretik, függetlenül a kortól. A nudisták 90% idős, lógó mellű, lógó tökű öregember. Ők nem magukat mutogatják, hanem ilyenek. 14-18 éves lányok nem akarnak nudisták lenni.
dec. 30. 22:32
 19/27 anonim ***** válasza:
87%

Nem szeretem a mű dolgokat (szempilla, haj, száj, cici), de nem vagyok naturista sem. Alkalmanként szeretek nudizni, ez nálam az egyenlőség és elfogadás érzetét kelti.

Véleményem az, hogy aki ezt a dolgot összemossa a szexualitással, az inkább ne vegyen részt ilyen eseményen.

Hetero férfi

dec. 30. 22:40
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Nőként szoktam nudizni
dec. 31. 06:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!