Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a nudizmusról? Szerettek meztelenkedni?
1. telefonnal bárkit bárhol lefotózhatnak; akit zavar, hogy meglátják meztelenül, az meg úgysem megy a nudira. Felőlem csináljanak azt a s*ggemről készült képpel, amit akarnak, mi bajom lesz tőle? Nem is szerzek róla tudomást.
2. bárhol előfordulhat, hogy valaki kinéz magának, és nem puszta barátkozásból áll veled szóba; statisztikailag ilyesmi sokkal gyakrabban történik bárhol másutt, mint a nudista strandon, mert ott különösen figyelnek erre.
Igazad van, mindkét esetben.
Nem azt írtam, hogy ez így is történik, csupán mástól hallott elbeszélésből. Lehet, hogy én informálódtam rosszul, sőt szinte biztos.
Annyiban viszont vitatkoznék, hogy szerintem más ember engedély nélküli fotózása ruhában sem helyénvaló. Másfelől a naturista strandok sokkal intimebb helyek, hiszen mindenki meztelen.
Tényleg nem voltam még ilyen helyen, de egyszer mindenképp kipróbálom majd. Remélem, hogy valóban pozitív tapasztalataim lesznek.
#14 az akaratom ellenére rólam készült meztelen fotó akkor hátrányos a számomra, ha én azt gondolom, hogy hátrányos. Ha nem érdekel, akkor miféle kárt tud nekem okozni?
Az meg, hogy "mennyire gyakoriak a szexuális dolgok egyes nudista helyeken", lehet, hogy igaz, "egyes" nudista helyekre. Mint ahogy másutt is előfordul, hogy szexelnek az emberek, nemcsak "egyes" nudista helyeken. Vannak kuplerájok, swingerklubok és hasonlók, ahol (legalább is a szex megkezdéséig) ruha van az embereken. Mégse azonosítjuk a ruhaviselést a szexuális dolgokkal csak ezért. Összességében egy nudi strandon kb. ugyanaz van, mint egy textilesen, csak nem kell fürdőruhát viselni.
Nem szeretem a mű dolgokat (szempilla, haj, száj, cici), de nem vagyok naturista sem. Alkalmanként szeretek nudizni, ez nálam az egyenlőség és elfogadás érzetét kelti.
Véleményem az, hogy aki ezt a dolgot összemossa a szexualitással, az inkább ne vegyen részt ilyen eseményen.
Hetero férfi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!