Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem nagyon gondolok a szex re, ez végleges vagy a jelenlegi helyzet generálja?
Barátnőmmel akivel van egy közös gyerekünk (6éves) abszolút megállt minden , több évig próbálkoztam udvaroltam neki, elmondtam hogy nagyon rossz hogy szülés után óta nincs közöttünk semmi de nem igazán hatotta meg... ennek már 6 éve és az utóbbi kb fél évben teljesen leálltam mindennel ami közeledés mert semmi hatása sincs rá.
6 év alatt azthszem kb 3 próbálkozás volt de mivel számára nemvolt jó így többször nem is akrta.
Én nagyon megszenvedtem ezt az időszakot ezen a téren de különválni nem akartam mert a gyerek nagyon megszenvedte volna annyira hozzám van nőve és az anyjához is természetesen.
Teljesen kikapcsoltam ezen a téren vagy ez a libidó rész visszajöhet?
Hát az a minimum, hogy itt az igények nem nagyon egyeznek.
De a helyedben elgondolkoznék azon, vajon mennyire kellhetsz ennek a nőnek valójában, nem csak eltartatni akarja magát amihez felcsináltatta magát hogy könnyebb legyen.
Az első nedves pnában úgy fogsz csattogtatni, mint az uszodai strandpapucs, csak az nem a párodé lesz.
Sajnos saját tapasztalat, hogy az ilyen nő nem fog megváltozni, legfeljebb ideig-óráig. Gondolom, ha beújítanál egy másik nőt, kitörne a nagyvihar odahaza. Pedig nem várhatja el, hogy családként működjetek, mikor ő nem úgy viselkedik, mint egy egészséges nő. Készülj fel, hogy ennek egyszer válás lesz a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!