Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Már nem nagyon gondolok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem nagyon gondolok a szex re, ez végleges vagy a jelenlegi helyzet generálja?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel akivel van egy közös gyerekünk (6éves) abszolút megállt minden , több évig próbálkoztam udvaroltam neki, elmondtam hogy nagyon rossz hogy szülés után óta nincs közöttünk semmi de nem igazán hatotta meg... ennek már 6 éve és az utóbbi kb fél évben teljesen leálltam mindennel ami közeledés mert semmi hatása sincs rá.

6 év alatt azthszem kb 3 próbálkozás volt de mivel számára nemvolt jó így többször nem is akrta.

Én nagyon megszenvedtem ezt az időszakot ezen a téren de különválni nem akartam mert a gyerek nagyon megszenvedte volna annyira hozzám van nőve és az anyjához is természetesen.

Teljesen kikapcsoltam ezen a téren vagy ez a libidó rész visszajöhet?

tegnapelőtt 23:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát az a minimum, hogy itt az igények nem nagyon egyeznek.

De a helyedben elgondolkoznék azon, vajon mennyire kellhetsz ennek a nőnek valójában, nem csak eltartatni akarja magát amihez felcsináltatta magát hogy könnyebb legyen.

tegnapelőtt 23:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy visszajöhet. Egy másik nővel. Ennek már nincs igénye rád, legfeljebb a pénzügyi dolgokra.
tegnapelőtt 23:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem őszintén hihetetlen, hogy felnőtt emberek 6 évet várnak tehetetlenül a csodára. Visszajöhet? Igen. De nem fogják megloldani magukat a gondok.
tegnapelőtt 23:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az első nedves pnában úgy fogsz csattogtatni, mint az uszodai strandpapucs, csak az nem a párodé lesz.

Sajnos saját tapasztalat, hogy az ilyen nő nem fog megváltozni, legfeljebb ideig-óráig. Gondolom, ha beújítanál egy másik nőt, kitörne a nagyvihar odahaza. Pedig nem várhatja el, hogy családként működjetek, mikor ő nem úgy viselkedik, mint egy egészséges nő. Készülj fel, hogy ennek egyszer válás lesz a vége.

tegnap 07:53
 5/6 anonim ***** válasza:
69%
Nőként látva 3 opció van. Ha a nőd teljesen asszexuális lett akkor meg pláne. Első opció a nyitott kapcsolat. Ha ő valóban nem akar téged csak a gyerek miatt akkor jobb az ha engedélyt adtok egymásnak. Jelezném itt nem megcsalásra gondolok. Egyeztetve legyen. A legundorítóbb dolog a megcsalás. 2.opció az h leültök felnőtt emberként és kommunikáltok egymással, mert ezzel nagy gond van nálatok ha ennyi éve húzód. Lehet neki szülési utáni depressziója van vagy valami egészségügyi dolog amit szégyell. Bármi igazából. Egy egészséges nőnek is van nemi vágya. És nem tudom elhinni h ne lenne ingere ha nem asszexuális. 3.opció pedig a válás. Ha végképp üres ez a kapcsolat akkor a gyerkőc is előbb utóbb észre veszi h nem okés valami. Tiniként meg sérülni fog neki az egészséges család mintaképe. Mert lehet nincs veszekedés, de lakótársak vagytok a feleséggedel. Mindig a gyerek miatt akarnak maradni csak.
tegnap 08:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Itt az a legfontosabb kérdés,hogy hány évet akarsz még kidobni a kukába az életedből?
ma 05:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!