Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenlegi pároddal mikor történt meg az első szex?
Figyelt kérdés
Ilyenekre vagyok kíváncsi, hogy már kapcsolat előtt is volt szex? Vagy már kis idővel hogy összejöttek? Vagy jóval utána? Vagy hogy szex kapcsolatból lett kapcsolat?nov. 8. 13:13
1/12 anonim válasza:
Ismertem előtte, közös baráton keresztül. Pár hónap alatt összefutottunk 1-2 alkalommal (társaságban, nem kettesben). Megvolt a kölcsönös vonzalom, szóval egy alkalommal nála maradtam éjszakára, akkor volt az első szex, és mondhatni akkor jöttünk össze.
2/12 NemFogodKitalálni válasza:
Kb 1,5-2 hete ismerkedtünk, beszélgettünk. Randizgattunk, minden nap hívott videóhívásban vagy sima telefonon fél-1 órára. Aztán felhívtam egyik szombat este meló után vacsorázni, főztem, ő pedig hozott egy üveg fehérbort, majd akkor este. Ennek már 3 éve, azóta már párszáz együttléten túl vagyunk, együtt is élünk :D
N
3/12 anonim válasza:
A megismerkedésünket követően kb 5 hónap után.
4/12 anonim válasza:
Nem volt "kapcsolat".Munkatársnő,olyan nagyon jó ismerős,barátféle.Ez pár hónap múlva megváltozott,mikor első ízben eljött a lakásomra.Azóta már a feleségem 20 éve
7/12 anonim válasza:
Na hát itt némelyik válaszolónak milyen jó a humora! :D Ja bocsi ezt nem ide....
8/12 anonim válasza:
Ismertük egymást több mint 10 éve munka és közös barátok miatt
Nagyon nem akartam többet, de szex lett és azóta vagyunk együtt
9/12 A kérdező kommentje:
De miért nem akartál többet 8-as? Persze ha megkérdezhetem. :)
nov. 8. 20:45
10/12 anonim válasza:
A bátyja vette el a szüzességem :D
Nem volt egyszerű odaállni és elmondani a bátyjának és a szüleinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!