Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Főleg nők, lányok, Jogosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főleg nők, lányok, Jogosan esik rosszul ? 19L

Figyelt kérdés

Tehát, ő az első barátom. És 6 hónapja vagyunk együtt. Én mondtam neki, hogy ha végül úgy alakul, akkor 23-24 éves kor körül szeretnék babát, gyermeket. És hozzám vágta nyersen hogy az túl fiatal és gáz ilyen korban

szülni, és tanuljak meg dolgozzak inkább, meg azt hogy szerinte nem való nekem gyerek, és ne szüljek, nem nekem való az anyaság, és 24 évesen még túl fiatal leszek hozzá. És elgondolkoztam, hogy lehet jogos és igaza van azért mondta. Csak nekem nagyon de nagyon rosszul esett, mert nagyon nyersen és durván közölte.

dec. 29. 13:13
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
68%

Nem akar gyereket tőled,csak dugni.

De te vele maradsz hátha változik 30+ körül dobva leszel

dec. 29. 13:14
 2/24 anonim ***** válasza:
77%

Teljesen jogosan.

Olyannyira, hogy én az egész kapcsolaton elgondolkodnék.

Indokokat mondott?

Inkább a saját félelmét vetítette ki, de rettentő bunkó módon.

Én vsz. szakítanék.

dec. 29. 13:16
 3/24 anonim ***** válasza:
58%
Jogosan! Mondom ezt pasiként.
dec. 29. 13:16
 4/24 anonim ***** válasza:
69%
Jogosan. A pasid valószínűleg csak nem akar gyereket és a helyett, hogy ezt nyíltan megmondaná inkább jön ezzel a kamu szöveggel. Ami viszont prückösebb, hogy ezzel téged degradál, lenéz, lekicsinyel. Érzéketlen bunkó phasz.
dec. 29. 13:25
 5/24 anonim ***** válasza:
51%
Igen, amit mond, az jogos. A 24 elég fiatal, nem mindenki akar babát ilyen korán. De ezt lehet szépen is, nem kell rádförmedni. Lehet jövőbeli tervekről feltételes módban beszélni, baj, ha erre képtelen. Fiatalok vagytok, sokat fog változni a jövőképetek. De kommunikálni érdemes nagyon hamar megtanulni.
dec. 29. 13:28
 6/24 anonim ***** válasza:
71%
Bocsi, hogy én is férfiként írok. Az én feleségem 17 évesen lett terhes és 1 hónappal töltötte be a 18-at mikor szült. Felneveltük, ember lett belőle.
dec. 29. 13:29
 7/24 anonim ***** válasza:
64%
Dobd ki!
dec. 29. 13:29
 8/24 anonim ***** válasza:
89%

Manapság azért szülnek későn a nők, mert tanulnak, karriert építenek. Aztán 40 évesen jön a pofon, hogy még a lombikbébi sem sikerül.

Ha neked 24 évesen ott tart a karriered, ahol szeretnéd, akkor szerintem teljesen rendben van ennyi idősen szülni.

6 hónap után pedig az is normális, ha a jövőbeli terveidet megosztod a pároddal. Nem első randin közölted vele, hogy ma gyereket akarsz tőle.

Az 1-essel értek egyet, sajnos.

Sok ilyen nőt ismerek, akik 10-15 évig együtt voltak a pasijukkal, várva, hogy majd beüt a csoda, és a pasi végre gyereket akar. Aztán a pasas szépen lelépett egy másik nővel, akivel egy éven belül családot alapítottak.

Szóval én is erősen elgondolkodnék, hogy hová tart ez a kapcsolat.

dec. 29. 13:30
 9/24 anonim ***** válasza:
30%

A család tervezés és a gyerek nagyon komoly dolog.

A legkomolyabb döntés az életben.

Kell a határozottság, mert ha elragadnak az érzelmek, hogy te babázni szeretnél az az egész életetekre kihat.

Ő meghúzta a vonalat, egyértelműen.

Egy férfinak fel kell ezt vállalni, akkor is, ha pillanatnyilag megbánt vele.

dec. 29. 13:32
 10/24 anonim ***** válasza:
85%

Egyet értek.

Egy bunkó paraszt módjára közölte, de van benne igazság.

Csak a stílus volt "útszéli" enyhén fogalmazva.

dec. 29. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!