Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esik rosszul hogy ha én is élvezem a szexet és nincs orgazmusom de a párom elélvez utánna engem nem elégít ki máshogy?
Rosszul esik hogy én ott vagyok felizgúlva és nem kapok semmit.
Mintha mi sem történt vona.
Hogy nem jut eszébe egy pasinak hogy ott a párja és ne csak neki legyen jó mert ugye ketten vagyunk egy kapcsolatban..
Igen persze.
Mondja is hogy tudja nekem nem volt jó.
Akkor abszolút jogosan esik rosszul. Mekkora f&sz, már bocsánat. Mennyi ideje vagytok együtt, egyébként milyen a kapcsolat?
Ha szerinted megéri, ülj le vele erről komolyabban beszélni, hátha változtat rajta. Egyébként meg hagyd ott a fenébe.
6-ossal teljes mértékben egyet értek.
Ez csak akkor lesz jobb, ha kezedbe veszed az irányítást. Ha eztán sem változik, akkor sajnos engedd el, mert az évek során egyébként is lanyhulhat a szexuális élet.
8. Igaz. De 2percben nem sok mindent tudok irányítani. Bugyi levételtől élvezésig kb ennyi az átlag.
9. Inkább nem mondok semmit. Örülj hogy nem ismerjük egymást ... Undorító vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!