Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne orgazmusom?
Fel kell fedezned, meg kell ismerned a sajàt testedet. Nem tudunk tuti reveptet ìrni. Mindannyian másképp működünk
Ha most belegondolok, hogy mennyit bénàztam, mennyire nem tudtam ellazulni, mennyire "nem ismertem fel" az orgazmust, hàt nagyon jót nevetek magamon :D
Most sec perc alatt elèlvezek a csiklómat izgatva. De aktus közben is gyorsan megy (persze megfelelő partnerrel)
Tegyél egy kis síkosìtòt az egyik ujjadra ès kezd el simogatni a csiklódat. Ha az nincs, akkor nézz utána, hogy mivel tudod helyettesìteni. Semmiképp se használj testàpolòt. Elrontja a ph-d.
Türelmes legyél, ne akarj azonnal csodàt.
Az meg hogy mindenképp a g pontot keresed szerintem butasàg. Az nem egy gomb, amit meg kell tudnod nyomni...
Ismerd meg a csiklòd, fokozatosan haladj tovàbb...
Nekem frottázzsal vannak orgazmusaim tizenéves korom óta, meg egy időben a zuhannyal kísérleteztem.
Ha ujjal nem megy még a csikló orgazmus sem, lehet érdemes ezeket megpróbálni.
Elmondani nem tudom meddig nem tudtam, hogy amúgy orgazmusaim vannak a frottázs által. Meg azt se, hogy mikor sikerült végre annyira elengednem magam, és magamra figyelnem, hogy az ujjaimmal is sikerült a csiklóorgazmus.
Amúgy egy fun tudomásos fact: a nők 60-70% csak csiklóorgazmusra képes, lehet te is ebbe a csoportba tartozol, és akkor "fölöslegesen" matatsz a G-pont után (nagy valószínűséggel én is, mert 30 éves koromra még egyszer se volt hüvelyi orgazmusom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!