Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehetséges, hogy azért nincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy azért nincs orgazmusom mert évekkel ezelőtt nem volt jó az első alkalom?

Figyelt kérdés

Nem szerelemből történt az első alkalom,nem is nagyon ismertük egymást.Úgy éreztem màr időszerű túlesni rajta, és megtörtént. Nagyon fájdalmas rossz élményként maradt meg.Jelenleg van egy párom 6 éve akivel jól megvagyunk, élvezem vele az együttléteket de az orgazmus sosem jött még össze. Nem hinném, hogy a párom miatt, ő mindent megtesz az ügy érdekében.

Arra gondoltam az első élményhez lehet köze.

Magamnak sosem csináltam,és nem is akarom.

2022. jún. 17. 17:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

6 év alatt semmilyen orgazmus?

Pedig meg kéne próbálnod magadnak, úgy te és a párod is jobban tudná, mi a jó neked. De ennyi információ alapján én azt mondanám, lehet köze akár az első alkalomhoz is, én felkeresnék egy pszichológust, hátha tud segíteni.

2022. jún. 17. 17:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem inkább az utolsó mondat miatt :) ha magadnak se tudsz orgazmust okozni más se fog tudni :D
2022. jún. 17. 17:12
 3/7 anonim ***** válasza:
85%

Nincs minden nőnek hüvelyi orgazmusa és nem is lesz.

Esetedben viszont, az eset összes körülményei alapján tényleg egy jó pszichológusra lenne szükséged!

2022. jún. 17. 17:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes az elsö alkalomba kapaszkodnod. Keresd az igazi okot, probálkozz minél többféleképpen!
2022. jún. 17. 18:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A pszichológus első kérdése is az lesz hogy maszturbáltál-e már, és tényleg ez a valódi kérdés.
2022. jún. 17. 23:08
 6/7 anonim ***** válasza:
37%
Nincs az a pasi aki 6 évig van együtt egy ilyen orgazmusképtelen nővel!
2022. jún. 18. 15:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi az hogy nem akarod magadnak csinálni? Soha nem akarod megtudni mi a jó neked?

Ha már több éve szexelsz, nem mindegy, hogy ki nyúl hozzád, te magad, vagy a párod? Mert hiába szeret és hiába akar jót neked, ő egy másik emberi lény, nem érzi amit te érzel. Mondhatod neki, hogy egy hangyaf@sszal jobbra meg vegyen vissza a sebességből 0,25%, mivel nem ő érzi amit érezni kell, nem biztos hogy jól fogja csinálni.

Így 6 év megjátszott orgazmus után, meg biztos van valami az agyába, ami a "tuti recept" az orgazmusodhoz, így ő azt fogja alkalmazni.

Itt te vagy az egyetlen aki tehet a dolog ellen, és nekiállsz kísérletezni hogy mi a jó neked kezdve onnan, hogy 1-2-3 ujjal izgatod-e a csiklódat, addig hogy milyen sebességgel, és hogy mikor változtass ezeken.

Ja és arról nem is volt szó, hogy csilkódat izgatjátok-e, vagy mindkettőtönek annyi a szex meg az orgazmuskeresés, hogy reszeltek. Már csak azért mert ha csak és kizárólag pénisz a vaginában szextől várod az orgazmust, akkor el kell keserítselek, de a nők 60-70%-s csak csiklórogazmusra képes.

2022. aug. 27. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!