Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van olyan, hogy egy nő 1 percen belül elélvez a behatolás után? Csak én vagyok ilyen béna hogy nekem több idő kell és csak csikló orgazmusom van? N
Figyelt kérdés
2020. okt. 25. 20:06
1/26 anonim válasza:
Lehet, hogy van olyan, de nem ez a jellemző, általában lényegesen több idő kell a nőknek. Van, aki hüvelyi úton egyáltalán nem képes orgazmusra. Van, aki meg semmilyen úton nem, bár az már nem normális.
2/26 anonim válasza:
Nagyon nagyon ritkán megesik velem 😊 De ahhoz megfelelő "előkészületek" kellenek 😋
3/26 anonim válasza:
Volt olyan barátnőm, aki 3-4 perc alatt elélvezett, persze azt hozzá kell tenni, hogy hosszas előjáték volt előtte.
Neked az sem rövidít a dolgon?
Ha nincs hüvelyi orgazmusod, akkor hogy élvezel el szex közben?
4/26 anonim válasza:
Nekem kell 8-10 perc intenzív dugás.Természetesen alaposan felizgúlva.
5/26 A kérdező kommentje:
Hát nekem az előjáték közben van orgazmusom, csiklóizgatással. De az is kB. 20 perc. Á selejtes vagyok 🙄
2020. okt. 25. 20:13
6/26 anonim válasza:
dehogy vagy selejtes 😊 mindenki másképp működik
7/26 anonim válasza:
Nekem volt olyan párom, aki nő létére három lökéstől elélvezett, akárcsak egy gyorslövetű pasi – ritka kiábrándító az ilyen... az az igazi, ha egy nőt rendesen meg kell dolgozni. Az nem gond egyáltalán, ha csak csikló orgazmusod van, az is izgató szex közben.
8/26 anonim válasza:
Én lovaglóban tudok egyedül, de akkor tényleg fél perc. Más pózban viszont nekem szinte lehetetlen
9/26 anonim válasza:
Vagy én vagyok jó vagy a csajok között fogom ki ugyanazokat... De kb 1-2 percenként élveznek el.
10/26 A kérdező kommentje:
9# mázlisták
Köszönöm a privátokat, de nem keresek pasit 😊
2020. okt. 25. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!