Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jogosan érzem rosszul magamat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan érzem rosszul magamat?

Figyelt kérdés

Párom, amióta egy nagyobb projekten dolgozik, nem annyira akarja a szexet mint előtte. Értem én hogy fáradt. A havi 6-8 alkalomhoz képest most örülök ha havi 2x hozzámér. Persze én nekem le kell cummantanom ha éppen ő úgy gondolja. Régebben ha ilyen volt hogy vele kezdtük utána következtem én és akkor mindkettőnknek megvolt az élvezet. Most már ez sincsen. Majdnem minden nap találkozunk, még az sem hogy nem találkoznánk. Vagy otthon van vagy kondiba, máshova nem megy.

Kicsit elhanyagoltnak érzem így magam. Ez az utóbbi pár hét kikészít. Főleg az hogy hozzám se ér. Úgymond "felhergel", szóval direkt olyanokat mond/csinál ami tudja hogy nekem tetszik. Aztán meg nem csinál semmit sem. Annyival letudja az egészet, hogy "a jóra várni kell". Valamelyik nap próbáltam vele beszélni, kérdeztem hogy nem vagyok-e önfejű/önző ezért, mert én ezt így gondolom, azt mondta nem. Ma megint eljátszottuk a lecummantósdit, én pórul jártam. Pedig direkt elrendeztem magam, úgy öltöztem ahogy szereti, nem voltam szőrös sem, fürödtem előtte. És nem akarom őt hibáztatni mert alapból nagyon nagyon szeretem őt csak ez úgy bánt. Arra semmit nem mond hogyha mondom neki hogy nem esik ez jól nekem. Magamat tartom rossznak ebben a szituációban, hiszen biztos fáradt a munkától, de előtte is dolgozott ennyit, sőt ennél többet. Régebben mindig azt mondta ha őt lecummantom akkor nekem is visszajár a jó érzés. De nem tudom mi lett ezzel :(

Valami tipp hogyan beszéljek vele erről? Vagy én is vessem be a "jóra várni kell" dumáját ha szexelni akar?

júl. 18. 23:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondanám ha már nincs szex először nyaljon ki ő és utána úgy hagynám. Ha ettől sem tér észhez akkor pá pá.

Minek töltöd az időd ilyennel?

júl. 18. 23:41
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Igazából tanácsot nem tudok adni, én is hasonló cipőben járok, csak nálunk én vagyok a "hím". Az idén egyszer voltunk együtt... azon kívül csak a kifogások, miért nem. Az ember örök hűséget fogad, mikor megházasodik, de az nem azt jelenti -szerintem- hogy kevesebbet szexel, mint egy katolikus pap.
júl. 18. 23:46
 3/13 A kérdező kommentje:

most leszünk második éve együtt. írtam, hogy eddig nem volt ilyen. ősszel össze is fogunk költözni. nagyon szeretem őt. nem hagynám el ilyen dolog miatt.

azóta kicsit fél amióta egyszer kiszakadt a gumi és rohanni kellett a kórházba az esemény utániért. akkor is, mivel én besz*ri voltam, ő beszélt, ő hívogatta a nőgyógyászatot.

értem én nem mindig lehet kedve hozzá. nekem sem volt mindig, de mégis beadtam sokszor a derekamat és a végére élveztem is. értem azt is hogyha sokat kell rá várjak akkor "jobban" esik az egész dolog.

júl. 18. 23:46
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Édes, ez jó nem lesz soha ezzel a pasival. Én 40 évesen többet szexelek a férjemmel. Soha nem utasitjuk el egymást.

2ev után még napi szinten kéne szexelni.

júl. 18. 23:53
 5/13 A kérdező kommentje:

sajnálom. sokminden függ szerintem attól hogy szex közben mennyire figyel a "hím" a másikra. sokszor van az hogy saját élvezetből csinálják, nem azért hogy a párjuknak is jó legyen. vagy azt gondolják hogy jó de mégsem azok.

párom mindig is figyelt erre, szeretett mindig is lemenni rajtam vagy szex előtt vagy azután. sokszor ha hozzáérek aktus előtt inkább ellöki a kezemet azért hogy magamra koncentráljak.

júl. 18. 23:56
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elkeseríteni, de az előző jó írta !

Ez már jobb nem igen lesz, ha csak nem beszélsz vele komolyan. Mi a problémája ?? Ezt kell megtudnod .

Vagy rádúnt és más valaki van a láthatáron. Lehet még nem csalt meg, de nem sok híja van.

júl. 19. 00:03
 7/13 A kérdező kommentje:

értem. nem tudom, egyedül ez a szex dolog ami zavar engem.

amúgy főz nekem, megveszi nekem a kedvenc dolgaimat. most fejhallgatót rendelt nekem hiába mondtam neki nem kell. vesz nekem virágot, ékszert. eljárunk edzeni közösen. strandolni megyünk közösen. én is veszek neki kisebb ajándékokat, sütök neki, veszem a kedvenc helljét.

nem tudom mi történt.

a csalást abszolút elítéli. apja csalta és bántalmazta az anyját, megfogadta ő sosem lesz ilyen. anno várt az első alkalomra amikor én felkészítettem magamat rá. telefonját, gépét átnézhetem akármikor. sehol sincsen semmi sem. csalásra nem gyanakszom ebből a szempontból. plusz nem jár el sehova sem. otthon van, dolgozik, velem jön el edzeni vagy strandra aztán ennyi. ha meg megy valahova akkor szól előtte, ír közben.

pont valamelyik nap gyerekvállalásról beszéltünk. ki hány gyereket akar, ő a fiúkat fogja elnevezni, én a lányokat. milyen házat szeretne.

nem akarom hogy emiatt az átmeneti időszak miatt ez az egész elmúljon. nem akarom elveszíteni őt.

júl. 19. 00:13
 8/13 anonim ***** válasza:
Lehet de akkor sem kivàn màr téged,és ez egy szexmentes egyoldalú kapcsolat
júl. 19. 07:20
 9/13 anonim ***** válasza:
Ne borotváld le , mert lehet azt szereti.
júl. 19. 07:39
 10/13 anonim ***** válasza:
Egyszerű: ne cummantsd le
júl. 19. 08:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!