Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem magam rosszul vagy csak túlagyalom a dolgot?
Figyelt kérdés
A barátommal lassan 2 hónapja járunk együtt. Mindketten 20 felett vagyunk, de egyikünknek sincs sok tapasztalata kapcsolatok és szex terén. Pár napja valahogy szóba került a rosszlanyok.hu oldal, de már nem tudom hogyan. Talán női megérzés, de éreztem, hogy emögött van valami. Rákérdeztem a barátomtól a dologra és bevallotta, hogy pár évvel ezelőtt erről az oldalról elment 2 csajhoz is, mert a nevelőnapja piszkálta azzal, hogy nincs barátnője és még szűz. Nem részletezte, hogy mit csináltak a lányokkal, de azt mondta, hogy nem volt jó. Engem kissé rosszul érintett ez a történet. Mindenképpen értékelem az őszinteségét és jól esik, hogy bízik bennem annyira, hogy elmerte mondani ezt a dolgot pedig szerintem nem büszke rá. Valamiért mégis zavar ez az egész. Szerintetek van okom emiatt aggódni?
Biztos hogy nincs okod emiatt aggódni. Ha nem kapott el nemi betegséget, nem érdemes tovább foglalkoznod a témával.
2022. márc. 31. 22:40
2/15 anonim válasza:
Nekem kiábrándító lenne
2022. márc. 31. 22:43
3/15 A kérdező kommentje:
#2 Szeretem őt, de valami hasonlót éreztem akkor én is. Vagy döbbenetet.
2022. márc. 31. 22:46
4/15 anonim válasza:
Én sajnálnám hogy ilyen apja van hogy ahelyett hogy azt nevelné a gyerekbe hogyan legyen bnője, incel sorba taszitja le a maréknyi önbecsülését is hogy neked csak ez jár pénzért.
Ilyen nyomorult lelki bántalmazo apát senkinek nem kívánok.
2022. márc. 31. 22:48
5/15 anonim válasza:
Én szánalmasnak gondolnám
2022. márc. 31. 22:49
6/15 anonim válasza:
Jóhogy nem volt neki jó. Ez nem szerelem ez nem valodi szex. Egy fizetett lotyóval. Ez a legalja
2022. márc. 31. 22:49
7/15 anonim válasza:
Valahol meg lehet érteni őt is... A legtöbb fiúval el van hitetve hogy a szűzessége teher, és hogy vér ciki hogy még nem volt nővel...
29/F
2022. márc. 31. 22:50
8/15 A kérdező kommentje:
Én megértően állok a dologhoz, mert én is sokáig szűz voltam. Nem azért, mert csúnya vagyok egyszerűen nehezen találtam rá megfelelő partnert, aki nemcsak kihasználni akart. Szóval megértem, hogy túlakart már esni a dolgon.
Neki sok csalódása volt lányokkal és gondolom egyikükkel se jutottak el addig, hogy szexeljenek vagy komoly kapcsolat legyen.
Én is inkább a nevelőapját hibáztatom. Gondolom talán nem vetemedett volna erre, ha nem piszkálja ezzel.
2022. márc. 31. 23:00
9/15 anonim válasza:
Akkor kellene aggódnod ha nem mondta volna el és mástól tudod meg. Mert az azt jelenti, hogy ad.1. nem bízik benned, ad.2 még fontolgatja a fejében hogy titokban "visszajárjon". Adjatok meg egymásnak mindent az ágyban és azon kívül is érzelmekben, odafigyelésben és fel sem merül benne hogy megint prostizni menjen. A kapcsolatban élők azért mennek k.rvázni mert ezek nincsenek meg.
2022. márc. 31. 23:48
10/15 A kérdező kommentje:
#9 Rátapintottál a lényegre. Valahol ez van bennem, hogy mi van, ha újra ilyesmire vetemedik mellettem is…
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!