Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem rosszul magamat?
Párom, amióta egy nagyobb projekten dolgozik, nem annyira akarja a szexet mint előtte. Értem én hogy fáradt. A havi 6-8 alkalomhoz képest most örülök ha havi 2x hozzámér. Persze én nekem le kell cummantanom ha éppen ő úgy gondolja. Régebben ha ilyen volt hogy vele kezdtük utána következtem én és akkor mindkettőnknek megvolt az élvezet. Most már ez sincsen. Majdnem minden nap találkozunk, még az sem hogy nem találkoznánk. Vagy otthon van vagy kondiba, máshova nem megy.
Kicsit elhanyagoltnak érzem így magam. Ez az utóbbi pár hét kikészít. Főleg az hogy hozzám se ér. Úgymond "felhergel", szóval direkt olyanokat mond/csinál ami tudja hogy nekem tetszik. Aztán meg nem csinál semmit sem. Annyival letudja az egészet, hogy "a jóra várni kell". Valamelyik nap próbáltam vele beszélni, kérdeztem hogy nem vagyok-e önfejű/önző ezért, mert én ezt így gondolom, azt mondta nem. Ma megint eljátszottuk a lecummantósdit, én pórul jártam. Pedig direkt elrendeztem magam, úgy öltöztem ahogy szereti, nem voltam szőrös sem, fürödtem előtte. És nem akarom őt hibáztatni mert alapból nagyon nagyon szeretem őt csak ez úgy bánt. Arra semmit nem mond hogyha mondom neki hogy nem esik ez jól nekem. Magamat tartom rossznak ebben a szituációban, hiszen biztos fáradt a munkától, de előtte is dolgozott ennyit, sőt ennél többet. Régebben mindig azt mondta ha őt lecummantom akkor nekem is visszajár a jó érzés. De nem tudom mi lett ezzel :(
Valami tipp hogyan beszéljek vele erről? Vagy én is vessem be a "jóra várni kell" dumáját ha szexelni akar?
Elég szépen manipulál.Ne sz.opd le legközelebb,ha akarja.Ag,hogy dokat dolgozik,nem kifogás,az én férjem is dolgozott,mégis d.ugtunk naponta többször is,ha úgy volt.
Amit csinál,az egyik legaljasabb folog.Olyan,mint az apja,csak ő nem üt ver,hanem a lelkedbe tapos.
Én keresnék mást a helyedbe.
Nem vagy hibás semmibdn,csak még túl nsív vagy,de az is elmúlik majd mellette hamarosan.
Tudod mennyi ideig volt az a kifogásom, hogy "de hát szeretem"? Hány évig kapaszkodtam egy-egy szép emlékbe? 10 évig. Életem legszebb 10 évét adtam neki, csak ennyiért. Tudod mennyire bánom? Hidd el nekem, ha a szex, az orál nem kölcsönös, akkor később se lesz az. Nem, a jóra nem kell várni, annak magától kell jönnie! Azért, mert ha két ember tényleg szívből szereti egymást, akkor nincsenek feltételek, kifogások, hanem oda-vissza megy az önzetlen szeretet. Ha nem akarsz pár év múlva arra ébredni, hogy még az is utálod, hogy lélegzik, akkor még most próbáld meg vele megbeszélni, hogy amit ad az neked nem jó és még csak a "kevés" szintet se éri el. Ha nem változtat, bár én még erre se várnék a mai eszemmel, akkor pedig nemhogy összeköltöznék vele, hanem kitörölném az életemből.
Kitartást és ne feledd ennél többet érdemelsz :)
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!