Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg nők, lányok, Jogosan esik rosszul ? 19L
Tehát, ő az első barátom. És 6 hónapja vagyunk együtt. Én mondtam neki, hogy ha végül úgy alakul, akkor 23-24 éves kor körül szeretnék babát, gyermeket. És hozzám vágta nyersen hogy az túl fiatal és gáz ilyen korban
szülni, és tanuljak meg dolgozzak inkább, meg azt hogy szerinte nem való nekem gyerek, és ne szüljek, nem nekem való az anyaság, és 24 évesen még túl fiatal leszek hozzá. És elgondolkoztam, hogy lehet jogos és igaza van azért mondta. Csak nekem nagyon de nagyon rosszul esett, mert nagyon nyersen és durván közölte.
Ő nem akar gyereket te meg igen ezt hívják szakítási oknak.
Ha időben dobod akkor lesz időd találni egy pasit aki akar veled gyereket.
30 éves kor előtt a nő részéről érdemes meg ejteni a gyerek vállalást egészség ügyi okok miatt. Szólva te jól működsz, a mentális világod összhangban van a valódi emberi biológiával.
Ne pazarold a saját idődet se az övét mind a kettőre vár oda kint egy olyan ember aki azt akarja adni amit ti akartok ez most nem jött össze nektek de majd mással menni fog.
A pasid nem akar veled maradni élete végéig, nem akar neked gyereket csinálni. Fiatal még ő is, élni akar, te csak 1 barátnő vagy az élete elején.. Veled lesz 1-2 évig, amíg jó veled a szex, aztán még szeretne egy 5-50 nőt kipróbálni, és majd úgy 35 fölött megállapodik, talán.
Neked meg rá kellene jönnöd, hogy a 21. században már nem kellene egy férfitól függened, már ha boldog életet szeretnél. Tanulj, piacképes szaktudást szerezz és építs karriert, mert egy férfi bármikor magadra hagyhat a terhességed alatt, vagy 10-20 év múlva, és akkor majd ottmaradsz öregen és szakmai tapasztalat nélkül nem leszel versenyképes a piacon, aztán csóróskodhatsz! Ne egy férfitól várd, hogy majd eltart téged, meg a gyerekeidet, mert nem lehetsz biztos benne, hogy mindig ott lesz melletted!
Na ez most kissé kifigurázása a dolgoknak, de így kellene felnőtt fejjel gondolkodni a saját biztonságodról!
" szerinte csak túlreagálom és hisztizek."
Tipikus fa$kalap. Bunkón nyilvánul meg, és ha nem tetszik, akkor te hisztizel.
Nem ő lesz életed párja. Csak időt vesztegetszn rá feleslegesen.
"Neked meg rá kellene jönnöd, hogy a 21. században már nem kellene egy férfitól függened, már ha boldog életet szeretnél."
Nem értem, a kérdésben ez hol szerepelt?
Azért egy gyermekhez kell apa, ezt tisztázzuk.
24 éves korában is lehet valakinek egzisztenciája, ha már 18 évesen elkezd dolgozni. Nem az az alap, hogy 40 évesen szülünk. Akkor már soknak nem jön össze. Biológiailag a 24-25 év teljesen rendben van.
Én is úgy gondoltam 18 évesen, hogy majd olyan 27 körül szülök gyereket. Párom sem volt még akkor, de ezt szerettem volna. Ha lett volna párom, ő meg lehurrog, hogy hülye vagyok, akkor én szakítottam volna vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!