Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak azért akar mert rég volt nővel?
Figyelt kérdés
6 éve nem volt nővel már régota dumálunk, de csak szexet akar viszont én sosem voltam pasival ezt tudja. Úgy érzem nem tetszem neki csak azért akar mert rég volt nővel, de nagyon jó pasi bárkit megkaphatna kb ha kicsit tenne érte...sok nővel is volt azelőtt nem tudom miért hagyta a dolgot már 6 éve ezt nem mesélte nem kérdeztemdec. 28. 19:08
21/26 A kérdező kommentje:
Hát mikor megtudta h szűz vagyok, elsőre lekoptatott, aztán meggondolta magát...biztos igazatok van.
dec. 28. 22:02
22/26 anonim válasza:
Ne add ennyire alá, ennél többet érsz :) csak egy strigula lennél neki... később megbánnád, hogy nem olyannal történt, akinek tényleg fontos vagy :)
23/26 anonim válasza:
Valami fotót mutass már miért gondolod hogy csúnya vagy. Komolyan kíváncsivá tettél, hogy egy lánynak 29 évesen hogy lehet ilyen kevés önbizalma.
24/26 anonim válasza:
Engem inkább az érdekel, hogy 29 éves létedre hogy lehet, hogy nem dugott meg senki? Veled valami hatalmas nagy gáz lehet. Esküszöm nem bántásból írom. A későn érő típusok is azért 20-22 évesen megjárják a hadak útját..
25/26 anonim válasza:
Ha alkalmiban akarod elveszìteni itt a lehetőség. Meg amúgy minek vàrni tovább? Legalább kipróbálod
26/26 anonim válasza:
Tudom, hogy nekem a helyedben eszembe sem jutna várni, már 23 évesen is képes voltam lefeküdni valakivel, akihez meg én nem vonzódtam, mert túl akartam esni ezen (szerettem is egyébként, akivel történt, de csak emberileg). Azt neked kell tudnod, hogy vállalható-e az esetleges csalódás, ami érni fog, vagy ejt-e rajtad sebet, ha teljesen másképp áll hozzád, mint te hozzá. Ha összeroppansz miatta, akkor inkább ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!