Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, belemennétek egy szexkapcsolatba egy olyan nővel, aki nem akar tőletek kapcsolatot, csak szexet?
Figyelt kérdés
És tegyük fel hogy nagyon bejön nektek, de ti inkább kapcsolatra vágytokdec. 6. 11:45
1/32 anonim válasza:
A szexkapcsolatnak éppen ez a lényege, hogy mást nem akarunk a másiktól, csak szexet..
2/32 anonim válasza:
Sok férfi viszonyt csak szexet szeretne és örülne ilyen lehetőségnek.
5/32 Fragments of Fantasy válasza:
Én nem mennék bele. Nem akarok lelkileg jobban szétesni.
8/32 A kérdező kommentje:
Az 5-ös érti leginkább amiről beszélek. K.rvára bele vagyok esve, pedig nem is vagyok már annyira mai csávó, de olyan szerelmes vagyok mint az állat ..
Aztán a képembe vágta, hogy d.gni ő is akarna velem de semmi többet.
dec. 6. 11:56
9/32 anonim válasza:
Nyilván rossz érzés lenne hogy nem teljesen lehet az enyém de már a szexkapcsolatnak is nagyon örülnék !
10/32 anonim válasza:
Bele, igen, egyszer élünk, nem hagyunk ki ilyen lehetőséget, amikor egy bomba nő felkínálkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!