Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti belemennétek egy szexkapcsolatba, ha egyik fél se akar komolyabbat?
Ugy értem tul elfoglalt vagy egyáltalán nem szeretne egyik fél sem komoly kapcsolatot, de igénye a szexre mindkettőnek van.
Ha szimpatikusak vagytok egymásnak, akkor belemennétek?
23/F
Én nem,ezért is vagyok hónapok óta szex nélkül.:)
Nekem nem jön be.
Csak akkor megy a szex ha szerelmes vagyok.20/L
Tudod az allatok is csak erzelem nelkul dugnak mert eppen kell
van valami kulombseg ??
Hat en belementem,mert ugy gondoltam en sem akarok tobbet.
Nos tevedtem.Beleszerettem.Es eletem egyik legrosszabb dontese volt belekezdeni ebbe.
Ha amúgy szimpatikus az illető, tetszik fizikailag és a fejében is rendben vannak a dolgok, megbízom benne és a diszkréciójában, akkor igen. Én azt gondolom, hogy akárhogy nézzük is, biológiai szükségleteink vannak. Ez nem azt jelenti, hogy orrba-szájba kell dugnunk bárkivel, aki szembejön, de én, ha teljesülnek a fenti kritériumok, hajlandó lennék havi néhány alkalmat jelentő szexkapcsolatra. Ez persze nem pótolja számomra (és szerintem ezzel jó sokan vannak így) a szeretkezés élményét, de egy szexkapcsolatnak nem is erre kell valónak lennie, szerintem. És ha nem adottak a körülmények ahhoz, hogy párkapcsolatot alakítsak ki, egy szexkapcsolat rövidtávon szerintem jobb, mint a semmi. Már amennyiben az illető tényleg kizárólag szexet keres és nem törődést, odafigyelést, mozipartnert, vállat, amin bőghet, stb.
Az más kérdés, hogy -- ugyan csak 3-4 ilyen jellegű kapcsolatot láttam -- nagyon gyakori, hogy az egyik fél elkezd többet akarni, és az egész kapcsolat átalakul egy kínlódássá, amiben elvész a dolog kölcsönössége és mindenképp lelkileg megterhelővé válik mindkét fél számára. Láttam már így párkapcsolatot kialakulni, de nagyon szomorú befejezést is.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!