Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, belemennétek egy szexkapcsolatba egy olyan nővel, aki nem akar tőletek kapcsolatot, csak szexet?
Figyelt kérdés
És tegyük fel hogy nagyon bejön nektek, de ti inkább kapcsolatra vágytokdec. 6. 11:45
21/32 anonim válasza:
Jah hogy nincs férfi se nő, csak 1-es test és 2-es test szintű macskás Betty a csúnyanő/lány nénivel van dolgom. Természetesen a nemek teljesen megegyeznek /S
22/32 Laylah válasza:
Nem tudom, ezt honnan vetted, de gondolom ugyanonnan jött, ahonnan a DNS-es, bondingos teóriád.
Egészségedre.
23/32 anonim válasza:
Te feminista kommunikációs szakodról jött ez a DNS-s dolog nem? Csak te irkálod itt folyamatosan
24/32 anonim válasza:
Ha tényleg szerelmes lennék, de tudnám, hogy a másik nem viszonozza, nem hiszem, hogy belemennék. Csábító a gondolat, hogy legalább szex lehetne az áhított személlyel, de nem tudnám megfelelően kezelni. /F
26/32 anonim válasza:
Kérdező, eleve xarul tetted fel a kérdést! Utána kommentben írod, hogy pasi vagy és fülig szerelmes a csajba, csakhogy ez egyáltalán nem derül ki a kérdésedből! A kérdés olyan, mintha egy csaj írta volna. Csodálozol, hogy mindenki dugna? Okosan kérdezz és értelmes válaszokat fogsz kapni!
27/32 anonim válasza:
20: Na és ha fordított helyzet lenne és a pasinak lenne nálad jóval több partnere? (Tegyük fel megkérdezed) Az nem férfigyűlölet akkor, ha amiatt utasítod vissza? Nekem aztán mindegy igazából, hogy igaz-e ez az elmélet, de én nem sok nővel találkoztam, akik erre jó szemmel néztek, annak ellenére, hogy kb ugyanannyi partnert emlegettek, mint te.
28/32 Laylah válasza:
Egy dolog, ha azért utasítasz vissza valakit, mert nem értesz egyet azzal az életmóddal, ami a sok partnert eredményezi, és teljesen más hamis ideológiát gyártani köré (egyébként nálam nem volt még olyan, hogy ez tényező lett volna, hamarabb kibukik, ha valaki csak szexre hajt, mint hogy megtudnám, hány előző partnere volt). Simán meg lehet mondani, hogy bocsi, de az én értékrendemnek túl léha vagy, én nem ilyet keresek, nem kell amögé bújni, hogy hú, még benned van a hárommal ezelőtti exed iránti misztikus kötelék... Értem én, és egyet is értek azzal, hogy a partnerszámból nagyon könnyű következtetéseket levonni az illető személyiségével kapcsolatban, csak az is lehet, hogy sok esetben az eredmény csalóka. Én inkább arra helyezném a hangsúlyt, hogy az elmúlt 3 vagy 5 évben hány partner volt. Lehet, hogy egy embernek a fiatalkora azzal telt, hogy kefélt jobbra-balra, kiélte magát, aztán úgy döntött, hogy ebből elég, megváltozott, komolyabbat akar, és pl. az elmúlt 5 évben volt 1-2 pasija, de ha az összeget nézzük, akkor valami 50 körüli body countja van. Másnak meg lehet mondjuk 5, de ugrál közöttük oda-vissza évek óta. Melyik a jobb?
29/32 érdeklődő35 válasza:
Szerelmesre dugni valakit létező cselekedet 🙂🤩
30/32 anonim válasza:
2 dolog miatt fordult már elő, hogy csak szexet akartam a férfitól:
Hiányzott a szex, de akibe szerelmes voltam, azzal nem lehetett és kerestem egy szamarat a ló helyett. Ilyenkor alig tudtam vonzódni a számához és a szex csak felerősítette, hogy a másik férfi testére vágytam.
Másik esetben a férfi vonzott, esetleg szerelmes is voltam belé, de erkölcsileg vagy más okból nem tartottam alkalmasnak párkapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!