Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fehér férfiak és fiúk, milyen volt akár alkalmi együttlét roma nővel/lánnyal?
Figyelt kérdés
Mindig annyi rosszat mondanak, hogy óvakodni kell tőlük ilyen-olyan okból kifolyólag. Pedig nem kevés roma nő és lány tényleg szép, egy alkalomra talán nem vetné meg a legtöbb férfi.dec. 16. 15:14
1/16 anonim válasza:
Ne általánosítsunk, mert roma és roma között van különbség, úgy ahogy magyar és magyar között!
2/16 anonim válasza:
Egyszer voltam roma lánnyal. Két szex volt köztünk, de ez is volt megbeszélve. Csodás volt az ágyban! :)
3/16 anonim válasza:
Igen de utána rajtad marad, iszonyú féltékeny és simán képesek megverni azt a csajt aki kikezd veled.
4/16 anonim válasza:
Roma lányként mondom hogy nem kell felni tőlem…
6/16 anonim válasza:
Nem ettől függ, hogy valaki jó e az ágyban. Viszont az lehet, hogy nagyobb arányban vannak a roma nőknél olyanok akik hevesebbek és jobbak az ágyban, de ez nem garantált. Jah és roma és roma között is van különbség, ugyan úgy mint magyar és magyar között fekete és fekete között… Elhiszem, hogy vonz a téma, engem is nagyon durván feltud csigázni egy roma nő, mert vannak köztük gyönyörűek és ápoltak, normális családi háttérrel. Ha esteleg egy ilyen nővel hozna össze az élet, nem fogok panaszkodni és ítélkezni.
Voltam már rendes, normális roma családnál. 1 órára beugrottunk szilveszterezni az egyik ismerős révén. Eszméletlen jó hangulat volt és nagyon kedvesek, közvetlenek voltak. Bocsi, egy kicsit elkanyarodtam a témától.
7/16 anonim válasza:
Flórián tér Óbudán. Anno a '80-as évek eleje. Én viszonylag jőképű, de félénk srác voltam. Leültem egy padra, odasodródott mellém két fiatal, elég szép roma lány. Először azt gondoltam, de jó lesz, majd ezek valamelyike fogja elvenni a szüzességem. De csak "jósolni" akartak. A pénzt meg kevesellték. Mutattam a pénztárcám, hogy ennyi van, erre kikapták belőle a papír pénzt, és elfutottak. Na, gondoltam, ezekről ennyit. Mást sem tudnak, csak a pénzt elvenni.
8/16 anonim válasza:
Volt egy beás cigánylány az életemben. 2 évig voltunk együtt. Csak jót tudok róla mondani.
9/16 anonim válasza:
Nekem is volt dolgom roma lányokkal, semmi problémám nem volt velük, ellenben a szexben iszonyat jót hoztak.
10/16 anonim válasza:
Hát nekem meg eddig nem volt bennük részem! De most mar kíváncsi lennék mit tudhatnak! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!