Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak azért akar mert rég volt nővel?
Figyelt kérdés
6 éve nem volt nővel már régota dumálunk, de csak szexet akar viszont én sosem voltam pasival ezt tudja. Úgy érzem nem tetszem neki csak azért akar mert rég volt nővel, de nagyon jó pasi bárkit megkaphatna kb ha kicsit tenne érte...sok nővel is volt azelőtt nem tudom miért hagyta a dolgot már 6 éve ezt nem mesélte nem kérdeztemdec. 28. 19:08
11/26 anonim válasza:
Most komolyan mi mondjuk meg, hogy lefeküdj e vele? De elmondta mit akar, vagyis onnantól max az ágyasa leszel.
12/26 anonim válasza:
Én nem ezzel dugnék először. Még az is jobb, ha lemész egy szórakozóhelyre, ott legalább biztosan megkíván valaki.
13/26 A kérdező kommentje:
Lehet, köszönöm!
dec. 28. 19:37
14/26 anonim válasza:
#10:
Nekem is megvan a "tipik duma". Szintén a céljaim a fontosak, sok a meló is, ha úgy akarom. A haverokra is szánok időt...mégis van néha szex, inkább tartósabb híve vagyok.
Látott már képen nem? Te miért vagy ennyire negatív véleményeddel magadról, hogy nem kívánhat?
15/26 A kérdező kommentje:
Látott persze, élőben is látott. Csak nem beszéltünk, csak neten. Azért mert tudja h 0 önbizalmam van erre benyögte h szerinte jó alakom van, de közben a fejem miatt érzem h ronda vagyok...bár kívülről nem látszik az önbizalomhiány. Csak nem látom nőisnek az arcom más nőknek olyan szép szeme van meg a szám is vékony..meg nem szimmetrikus a szemöldököm se..
dec. 28. 19:47
17/26 anonim válasza:
Aha, vagy kamuzik... ha olyan jó pasi, simán össze vissza dug, te meg beeszel minden dumát! istenem, ha te komoly dolgot akarsz, akkor hagyj már ott mindenkit aki csak dumál, és nem akar semmi komolyat! Ne szivasd magad!
18/26 A kérdező kommentje:
16 picik...
17 nem kamu, hidd el a nők jól le tudnak nyomozni dolgokat :D
Amúgy meg ha mással kavarna biztos nem akana velem lenni egyszer se.
dec. 28. 20:07
20/26 anonim válasza:
Elég kamunak tűnik, valószínű, hogy csak azért akarná veled, mert ilyen "trófeát" még nem tudott kipipálni. Ennél többet kell hogy érj a saját szemedben is.
Amúgy nem akar mindenki első randin szexet, vannak még kivételek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!