Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak azért akar mert rég volt nővel?
Figyelt kérdés
6 éve nem volt nővel már régota dumálunk, de csak szexet akar viszont én sosem voltam pasival ezt tudja. Úgy érzem nem tetszem neki csak azért akar mert rég volt nővel, de nagyon jó pasi bárkit megkaphatna kb ha kicsit tenne érte...sok nővel is volt azelőtt nem tudom miért hagyta a dolgot már 6 éve ezt nem mesélte nem kérdeztemdec. 28. 19:08
1/26 anonim válasza:
Ha olyan jó pasi lenne ÉS minden jól működne a cerkával, akkor gondolom nem lett volna 6 év kihagyás. Szóval valami nem stimmel a történetedben.
2/26 anonim válasza:
Szerintem ki akar pipálni egy szüzet...
3/26 anonim válasza:
Így, ahogy mondod. Te nem vagy neki fontos, csak az olcsó puni lehetősége. Meg teljesíteni se kell nálad, mert még nem tudod, milyen amikor jó. Ő nem lesz így összehasonlítva máss férfivel. Talán többször is kapható leszel.
4/26 anonim válasza:
A jó pasi és a 6 éve nem szexelt 2 olyan dolog ami nem fér össze.
5/26 A kérdező kommentje:
Hát akkor lehet csak szerintem jó pasi..amúgy nagyon vágyom a szexre szóval nem kell elítélni vagy ő vagy más, benne bízom, tudom nagy eséllyel csak egy alkalom lesz, de ha felmegyek netre ismerkedni kb mindenki első randin szexet akar...az se jobb. Elmúltam 29 és nem akarok tovább várni...
dec. 28. 19:23
7/26 anonim válasza:
Akkor menj. De készülj arra is, hogy lehet, hogy csalódás ér. Bír majd 26 másodpercet. Vagy béna az ágyban.
8/26 anonim válasza:
Azt akarod tudni rád vágyik e, vagy csak beéri veled? Ezt csak ő tudja, tök mind1 mi mit gondolunk erről. Ha valóban jó pasi és minden okés vele, akkor nem hagy ki ok nélkül 6 évet.
A lényeg most itt egy nő aki dugna vele, vevő is vagy rá, akkor tök mind1 ki mit gondol, élvezzétek ki.
9/26 A kérdező kommentje:
Persze, csak azzal a tudattal h végülis lehet rondának tart azért lelombozó...de közben meg vágyom a dologra.
dec. 28. 19:31
10/26 A kérdező kommentje:
Egyébként azt mondta nem akar kapcsolatot mert a céljaira akar koncentrálni, sok a haver meg a meló a tipik duma...
dec. 28. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!