Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a férfi azt mondja max...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfi azt mondja max barátság alakulhat ki extrákkal akkor biztos nem fog belém szeretni ugye?

Figyelt kérdés
Félek belemenni de nagyon vágyom rá. Nincs ideje kapcsolatra és nem is akar kapcsolatot. Lehet én se szeretek bele, nem tudhatom előre, de fáj h kijelentette h biztos nem lesz más.
tegnapelőtt 23:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Elég világosan megmondta, hogy csak arra kellesz. Minden további a te kizárólagos felelősséged.
tegnap 06:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát én voltam már ilyen szeretői szerepben, de belém szeretett a csaj! Mondhatni szerelmesre nyaltam, csókoltam, dugtam. Előbb utóbb valamelyik fél többet érez, akar!
tegnap 06:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Bármire megvan az esély.

De készülj fel arra is, hogy sírás lehet a vége.

tegnap 06:21
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

A férfiak nem szoktak beleszeretni így nőbe

Előre szólt is

Fordítva lehetne

tegnap 07:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez nem ilyen egyszerű, sose lehet tudni.
tegnap 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!