Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha férfi és nő nagyon jó barátságban van köztük is alakulhat ki szex?
Figyelt kérdés
2018. nov. 10. 15:36
2/13 anonim válasza:
van férfi ismerősöm, akivel elég közeli kapcsolatban vagyok már vagy 15 éve. Fel nem merült bennünk ilyesmi soha
3/13 A kérdező kommentje:
Ez csak egyszeri dolog szokott lenni vagy párkapcsolatban is előfordulnak ilyen dolgok?
2018. nov. 10. 15:40
4/13 anonim válasza:
Attól még lehettek barátok, mert beteszi😇.
5/13 anonim válasza:
Egy fiu barat akkor is barat ha beteszi ;)
6/13 A kérdező kommentje:
4 es szted utánna is megmaradna ugyanaz a barátság?
2018. nov. 10. 15:44
7/13 anonim válasza:
Nem barátkoznék olyan férfivel, aki szexuálisan vonz.
8/13 A kérdező kommentje:
itt nem férfi férfi kapcsolatra gondoltam olvasd a kérdést lécci
2018. nov. 10. 16:45
9/13 anonim válasza:
Nekem volt egy nagyon kedves barátom. 13 éves voltam, mikor megismertem, és sosem gondoltam rá “úgy”
Mindent megbeszéltünk, együtt jártunk szórakozni, sokat voltam nála, segítettünk egymásnak stb
Aztán pár éve karácsonykor szintén nála voltam, volt egy kis összejövetel, olyan kártyázós, beszélgetős, iszogatós. Este mindenki elment, én maradtam
És nem tudom hogyan, vagy mint, de azon kaptam magam, hogy csókolózunk a kanapén
Pár perccel később meg már az ágyban voltunk és ő bennem volt
Ennek már több éve, de azóta az este óta nem beszéltünk egymással
Szóval szerintem barátságot nem szabad testiséggel keverni
Az más, ha van egy szexbarátod, de egy szoros barátságba nem fér bele a szex
10/13 anonim válasza:
Barátság extrákkal, ez a neve. Ha ésszel, nem gyerekesen és felelősséggel csinálják, nincs vele gond. A problémát az szokta okozni, hogy a szexualitás olyan bensőségessé teszi a viszonyt, hogy legalább az egyik fél többet kezd érezni x idő múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!